Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác ilyet mondd akkor komolyan gondolhatja?
Figyelt kérdés
egy tartalmasabb beszélgetés után,azt mondta hogy:
hihetetlen csaj vagy te
még egy ilyet nem ismerek mégcsak hasonlót se
Persze tudom h ennyiből ezt nem lehet megállapítani, de azért érdekelne a véleményetek, mert nagyon fontos lenne nekem a srác.
2011. ápr. 26. 21:30
1/8 anonim válasza:
ennyiből ezt nem lehet megállapítani
2/8 anonim válasza:
Ez jó duma, hihetetlenül szép, okos, hazug, csúnya, szőke.....bármire gondolhatott nem hazudott neked. Addig amíg nem meri kimondani, hogy szeretlek, addig nem komoly a kapcsolat, de biztató. :)
3/8 anonim válasza:
és honnan tudni h azt gondolja h hihetetlenül gyönyörü vagy h hihetetlenül hülye....? ebből nem lehet semmit megállapítani amit írtál
4/8 anonim válasza:
nekem nem szimpi .......ilyen szöveget h képes mondan?:hihetetlen csaj vagy te
még egy ilyet nem ismerek mégcsak hasonlót se
na jó van-.- ez elég nyálass meg szerinttem hátcsoszándékai vannak ez jött lennekem :)ebből a nyáls szövegből:)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi:D akkor tartom kicsit a távolságot míg ki nem derül mit akar:D
köszi a válaszokat:)
2011. ápr. 26. 21:44
6/8 anonim válasza:
Csak annyit kellett volna nkerzdezned h ezt hogy erzed? milyen vagyok? es nem kellett volna a sok hulye valaszat olvasnod. mire fel tartasz tavolsagot? kerdezd meg utolag akkor. Józan paraszti esz es lazasag = siker. francert vagy ilyen kis felenk.
7/8 anonim válasza:
ne haragudj, hogy ilyet feltételezek, de nekem ez a megnyilvánulás elég bunkónak hangzik. és eléggé kétértelmű. a szituációtól függ, hogy ezzel kedves akart lenni és bókolni szeretett volna, vagy inkább gúnyolódni. mindenképp tartsd a 2 lépés távolságot.
8/8 anonim válasza:
a hangsúlytól függ.
ha kedvesen mondta, akk sztem különlegesnek tart.
ha mérgesen, akkor meg felb*sztad a f*szságaiddal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!