Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gondolhatja komolyan?
Figyelt kérdés
Lesz egy vakrandim szombaton, elvileg komolyan gondolja velem a srác eddig, mert már sokat beszéltünk telefonon, csak nekem az a furcsa, hogy egyből a lakására akar vinni és filmezni szeretne velem. Sőt, először azt is felvetette, hogy töltsük együtt a hétvégét. Mondtam is neki, hogy ezt én gyorsnak találom. Szerintetek mennyire komolyak vagy nem komolyak valóban a szándékai?
25/L
2014. ápr. 8. 17:02
1/2 anonim válasza:
Rövidtávú céljai vannak, már most megmutatkozik.
21F
2/2 anonim válasza:
Velem is volt olyan, hogy neten ismertem meg egy srácot (nem társkeresőn, hanem mindketten tagjai voltunk akkor egy on-line közösségnek), sokat beszélgettünk akkor anno még msnen, hónapokon keresztül, mire felhozta, hogy randizzunk. Ő is azt mondta, hogy menjek át hozzá filmezni. Én ekkor 17 voltam, szűz és elég naiv, nem gondoltam, hogy hátsó szándékai lehetnek ezzel. Átmentem, filmeztünk, jókat hülyültünk, de nem történt semmi több. Megcsókolt, de mielőtt megtette, megkérdezte, hogy én is akarom-e, mert ő nem akarja erőltetni, és tud várni vele. Csókolóztunk, de ennyi, nem történt több. Utána még négyszer randiztunk, és egyszer sem akart leteperni, igaz, hogy utána kültéri programokat csináltunk,de nem az volt a célja, hogy megfektessen, hanem komoly gondolta. Csak aztán mégse jöttünk össze, mert én akkor még nem éreztem magam érettnek egy kapcsolatra. Szóval nem kell egyből rosszat feltételezni szerintem. :) Ha meg ott lesztek és bepróbálkozik, akkor finoman közlöd vele, hogy te nem olyan lány vagy, és ott hagyod. 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!