Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gondolhatja komolyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gondolhatja komolyan?

Figyelt kérdés
Pár héttel ezelőtt ismerkedtem meg egy fiúval aki DJ azon a szórakozóhelyen, ahova gyakran járunk. Először FB-n beszélgettünk, azután találkoztunk buliban, egész este együtt voltunk, beszélgettünk. De nem tudom mennyire gondolhatja komolyan, ugyanis sokszor dícséri meg a külsőm, ami persze nagyon jól esik, de nem akarom hogy csak emiatt legyen velem. Illetve, hogy már pár nap után eljött volna hozzám..soha nem volt még komoly kapcsolata ezért nem tudom, mire számítsak.Nagyon sok csak oda-vissza van érte, népszerű és már volt pár lány az életében.Nem akarok egy lenni a sok közül, addig nem feküdnék le vele, amíg be nem bizonyosodik hogy komolyan gondolja velem. Nem akarom elítélni őt, mert tényleg nagyon aranyos velem, csak kissé tartok tőle.
2014. febr. 4. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Soha nem volt még komoly kapcsolata, mire számítsál, mire számítsál...
2014. febr. 4. 17:27
 2/3 Moszuke ***** válasza:

jajj kitalálom.. ez egy újabb "majd ez a pasi miattam megváltozik" felfogás?:)

ejej

2014. febr. 4. 17:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Egyszer mindent el kell kezdeni, miért ne szerethetne belém? Lehet készen állna egy kapcsolatra..

Nem akarok naiv sem lenni, de tényleg bizonytalan vagyok, nem szeretnék pofára esni.

2014. febr. 4. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!