Ez mennyire ciki? Gondolhatja komolyan?
Figyelt kérdés
Rám írt egy 21 éves egyetemista, akivel egy buliban találkoztam, közös társaság révén.
Akkor kb két szót váltottunk, aztán rám írt facebookon, hogy reméli találkozunk még, mert nagyon aranyos vagyok, stb...
Jött a tipikus fűzős duma. Amúgy nagyon aranyos srác, de 6 év van köztünk. Ráadásul nekem még nem volt kapcsolatom.
Nem igazán értem, hogy miért egy 15 évesnél próbálkozik.
Lehet ebből valami, vagy hagyjam inkább?
15/L
2013. nov. 6. 19:45
1/9 anonim válasza:
Tesztelgetni jó vagy neki, esetleg dugni
3/9 anonim válasza:
Ne kezdj ki vele. Lehet, hogy egy pedo.
4/9 anonim válasza:
Arra még véletlenül se gondoljatok, hogy esetleg mindenféle hátsó szándék nélkül megteszett neki a csaj...
5/9 anonim válasza:
Semennyire. Sz*rd le mit gondolnak mások és barátkozz Vele. :)
6/9 anonim válasza:
# hellgium már lelőtte, amit mondani akartam.
Amúgy ha 21 éves vagy, biztos tudsz már beszélni. Beszéld meg vele.
7/9 anonim válasza:
de a kérdező a lány, nem az egyetemista :)
8/9 anonim válasza:
20 vagyok és nem kanosodok nekem pl nem azért kellenél h megdugjalak ink a gimiseknél találni ilyeneket
9/9 WheneverYouWant válasza:
Csak meg akar fektetni... szerintem felfogja hogy fiatal vagy hozzá... Ezt ilyen idős korban gáznak szokták érezni a fiúk (mármint azt ha egy sokkal fiatalabb lánnyal vannak együtt..) szal szerintem csak áll neki a szerszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!