Próbálkozok, és nem sikerül. Igy is ciki a szüzesség?
nem árulom el a koromat, de magas. Mindig is vágytam egy párkapcsolatra. Idáig három nagy szerelem volt, de egyik sem teljesült be. Mindig mondjátok, hogy örültök a figyelmességnek, a virágnak, ezzel ki lehet tűnni a tömegből. Tessék, a legutóbbi rózsát is kapott, és tessék... Igy is ciki a szüzesség?
A munkám eléggé "fiús", nemigen van lehetőség ismerkedni, de ez még nem lenne baj. Azt mondjátok a netes társkereső halott ügy, jó értem persze: a nők is szeretik, ha lassan alakul ki a dolog, ha testileg nem jössz be, még a belső dolgok megnyerhetnek stb. De nem tudom, hova menjek, mit csináljak, hogy lehetőség legyen ilyen stabilabb társaságra. Bulik, oké, de minden alkalommal más más társaság, nem tud kivel kialakulni semmi. Persze van, hogy beszélek valakivel, rögtön mondom, hogy ide-oda járok, ide gyakran stb. aztán meg a büdös életbe nem látom...
de nekem is van hibám, nekem is lassan kell, hogy ilyen dolgok kialakuljanak. És szerelem nélkül nem tudok más lánnyal kezdeni.
Nem tudom, mit csináljak. Miért mondjátok, hogy mindig akkor jön a meglepetés, amikor nem számitunk rá? Nekem is voltak éveim, hogy nem érdekelt, tényleg csak szórakozni jártam ide-oda. Most komolyan görcsben vagyok, mert nem tud semmi sem érdekelni az életben, ami idáig jó volt.
Tessék? Attól hogy rózsát kap valaki, még nem fog összejönni veled, ha nem jössz be neki!
Komolyan leírtál itt annyi dolgot, de én csak azt tudom mondani, hogy ha ka..ki a személyiséged, akkor ez nem fog bejönni a lányoknak, mindegy mit csinálsz :(
Márpedig ezek a nagy problémázgatások már afelé hajlanak. Más srácok nem kérdezgetnek össze vissza idegeneket, hogy hogy csinálják, meg nem mondanak ilyeneket, hogy "de ti azt mondtátok, hogy...", ugyan mit ér ez? Egyedül fogják magukat, és felszednek egy csajt, mert képesek rá a jellemükből adódóan. Szóval ott keresd a hibát.
Rendes, érzelmes srác vagy. De ha túl érzelmes vagy az már nyálasnak hathat, ami taszítja a lányokat.
Amúgy érdekes, de szerintem rossz lányokkal kezdtél. Nem tudom milyen típusúak voltak, de egy normális, érett lány összetenné a két kezét egy ilyen fiúért.
Ne csüggedj, hagyd abba a lelkizést. Tegyél a külsődért, légy laza. Nem szabad rágörcsölni a "lányokra" mert azt megérzik és elriasztod őket.
Amúgy nem értem miért nem árulod el a korodat és hogy mi a szakmád egy anonim oldalon. Azt is jó lenne tudni, hogy nézel ki. Ha elhanyagolt a külsőd ne csodálkozz, hogy menekülnek a csajok. :)
Nem értem a kérdést. csapongsz, és összevissza amit írsz.
Nem csoda ha a csajok még az ágy előtt elhajtanak és valami prosztó gyurmagyurival kúrnak inkább aki nem agyal csak farkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!