Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már kétszer próbáltunk barátom...

Már kétszer próbáltunk barátommal szexelni, de annyira fájt, hogy inkább abbahagytuk. Normális ez? Mert én elég gáznak érzem. És ha normális, akkor lehet tenni ellenne valamit? 17/L

Figyelt kérdés

2013. aug. 5. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez a PSZSZ - permanens szüzességi szindróma.
2013. aug. 5. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez nem normális. A barátodnak fel kellene izgatnia előtte. Ha nem megy, mindketten várjatok még pár évet!
2013. aug. 5. 19:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Fel tud izgatni, teljesen nedves vagyok. Amióta együtt vagyunk ki is elégített párszor. Csak amikor be akar hatolni, akkor fáj nagyon... De amikor kérem, egyből abbahagyja.
2013. aug. 5. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez aztán az igazi első együttlét.. Mekkora gáz... Dehogy normális. Éretten kellene szexelni, különben ez lesz.
2013. aug. 5. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Normális, nekem is csak nehezen tudta betenni, mert fájt. Igaz, annyira azért nem, csak kellemetlen volt (jó, konkrétan, ha nem fogja a vállam, akkor elmászok előle, csak így nem tudtam, ami nem is baj :D)

Viszont rágörcsölsz te is, amitől még inkább fájni fog. Igyál kicsit előtte, hogy ellazulj, és a barátod izgasson sokat. Persze, valószínűleg így is rossz lesz, de túl kell esni rajta, és ha a barátod utána foglalkozik még veled (szex után kicsit simogat, kérdezősködik stb.), akkor jó emlék lesz.

2013. aug. 5. 22:34
 6/7 anonim válasza:
Ha többször nagyon éles fájdalmad lesz a szexuális behatolás után,akkor lehet érdemes lenne nőgyógyászhoz menni. Lehet elkaptál valamit a strandon vagy ilyesmi :)
2013. aug. 6. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:
csak béna inkább dugjál velem _D
2013. aug. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!