Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első szexuális együttlét...

Az első szexuális együttlét befolyásolja a menstruációt? Ha ez normális, akk kb meddig fog igy tartani h nem pontosan jön meg?

Figyelt kérdés
nekem 26 helyett 34 nap mulva jött meg,most nemrég 2szor voltam eggyütt a párommal,és már meg kellene jönnie,4 napja késik

2013. aug. 2. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha biztos, hogy nem vagy terhes, lehet még várnod kell 1-2 ciklust. Nekem is ilyen volt, amikor elvesztettem. Vagy 2 hétig nem jött meg, tiszta parában voltam, hogy terhes vagyok :D
2013. aug. 2. 23:16
 2/5 anonim ***** válasza:
semmit nem befolyásol, az, hogy alapból szabálytalan a ciklusod, az más miatt van
2013. aug. 2. 23:16
 3/5 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy befolyásolná. Ez hormonális dolog.
2013. aug. 2. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is más volt, de épp, hogy hamarabb jött meg.
2013. aug. 2. 23:18
 5/5 anonim válasza:
úúúh, gratu! :)) sorstárs, hehe.. én konkrétan két napja vesztettem el, úgy, hogy pont aznap kellett volna megjönnie, ehhez képest ma reggel produkáltam csak egy tisztességes adag vért, aztán egész nap alig jött valami, sokkal kevesebb, mint egyébként szokott... úgyhogy én is utánanéztem itt és mindenütt azt írták, hogy jó alaposan megbolygatja a hormonháztartást az első alkalom, és 2 hét késés is teljesen normális ilyenkor, időtartama változhat, stb. :) kitartás, és örülök, hogy nem vagyok egyedül! :D♥
2013. aug. 5. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!