Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolhatja meg magát egy pasi egyik napról a másikra?
"28/ F"
Bocs, de nem lányokkal kéne találkozgatnod? Itt valami gebasz van...
Figyelj én nagyon hasonló vagyok, nagyon szégyenlős, én is elutasítóan viselkedem sokszor, és persze közben küldöm a mentális jeleket, hogy igenis tessék próbálkozni, de teljesen érhető, ha a férfiak 90%-át ez a fajta hozzáállás elbátortalanítja. Kell a bátorság, hogy kezdeményezzenek és a bátorítás eleve, úgyhogy plusz egy akadályon átmenni... valószínűleg a 6. randin már remélte kicsit feloldódsz....
De persze az ellenkező is lehet, volt tapasztalatom nekem is nagyon gátolt pasival... ami a végén már egészen felszabadítóan hatott rám, mert ő még nálam is gátoltabb volt... ebben az esetben ami vonzó lehet a számodra benne, hogy hasonlóan szégyenlősek vagytok, itt pont visszaüt...úgyhogy ha meg akarod találni azt a 10%-ot aki a látszólag hűvösség ellenére is próbálkozik tovább, akkor ideje innen továbbállni.
Lehet, hogy most ő is ezt teszi, és olyan lányt keres, aki jobban bátorítja.
Mindenesetre sok sikert kívánok, remélem ráeszmélsz a helyes megoldásra, bármi legyen is az.
24/N
Figyelj nem veszthetsz semmit!
Ha keresed, még van esély megfordítani, ha amúgy is akar tőled valamit, ez csak megerősíti, nem elbátortalanítja!
Semmiből nem lesz semmi, ha nem keresed, lehet, hogy fog keresni, de lehet, hogy nem. Mindenképpen nyersz ha most te teszel lépéseket felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!