Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolhatja meg magát egy pasi egyik napról a másikra?
Nézd ha nem tetszenél neki, vagy hirtelen talált volna valaki mást, nem próbálkozott volna ennyire kitartóan és több héten át :)
Hajrá, drukkolok!
Szerintem igazaa van..
23 éves nőtől 2 hőnap után már nem egy 16 évesektől még elfogasható picsogást vár el..
Ne értsd félre, nem feltétlenül azt, hogy ugorj az ágyába..
Bár 28-23 évesen ez sem kellene hogy fél évig tartson...
Szerintem megunta a várakozást,nhogy vesztegeti veled az idejét.
Nem akar olyan nőt, akivel minden érintkezést,és közeledést neki kell kiküzdenie..akinenm tud mellette 2 hónap után sem elengedni..
Szerintem beszelgetett valakivel, aki rávilágított arra, hogy sz jő eséllyel nem fog változni -sosem leszel kezdeményező..l.a frfiak gyökérjebbikje viseli el, ha mindig nekik kell kezdeményezni)m csak figyelmeztetésként
A legtöbb férfinak ugynúgy jőlesik, és kell az önbizalmának,mhogy lássa kell a nőnek..ezt pedig miből láthatja pl nálad?
És még mindig nem feltétlen a szexről beszélünk..
Azzal,mhogy nem nyomult a saját lakásán, hanem rádhagyta,migaza volt..
Tabu.. Híszen akkor úgy jön le, ha ő közeledik, hogy azért vitt fel, hogy megdönthessen..tisztel, és udvarias volt,mhogy meghagyja neked a teret,mazzal, hogy hagyja te döntsd el mit akarsz, ne érezd kötelességbek, elvárásnak,mvagy bunkő célzásnak.. Hogy "filmet nézni" hív..
23 évesen még elhiszed, hogy aért vitt fel, mert a filmet veled akarta látni?
Hihetetlen hogy még vannak ennyire naiv nők :)
És nem sértegetés, remélem nem érted félre..mhiszen ez fwlüdülés a mai 20-23 éveesek körében..
Egyébkent lehet bennem van a hiba, mert az életem ezen szakaszában, már túl voltam egy csúnya szakításon(megcsaltak) majd megismerkedtem a férjemmel, és ennyi idősen már együtt is éltünk..mint a fiú pedig már rég házasok voltunk..gyerek témában vagyunk, házat vezsünk.lstb..stb..
Tehát nem csodálkozom, hogy a srác 28évesen ennel többet akar, és nem azt, hogy 2 hónapig annyira nem juttok el, hogy egy film alatt átöleljen, vagy akár egy csókig..l
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon gyerekesen viselkedtem...
Nem egy nap alatt gondolta meg magát, elvégre te magad is leírtad, hogy többször próbálta feléd jelezni, hogy ez így kevés, és nem jó. Elhívott randira - de utána (szerintem) elvárta volna, hogy jelezd vissza te is, hogy neked is fontos az a találka. Nem írt, mikor megígérte, eltelt azóta két hét, és neked még csak eszedbe se jutott ráírni magadtól... ebből bárkinek az jönne le, hogy sz.rsz a fejére, örülsz, hogy végre eltűnt. Mert ő ugyebár azt nem tudja, nem látja, hogy te közben tépelődsz, hogy most mi is történhetett...
Nézd, nagyon veszítenivalód nincs. Írj rá, kérdezz rá, hogy miért tűnt el, hiányzik, szeretnéd bepótolni a randit... ha fontos vagy neki, akkor meg tudjátok majd beszélni, hogy mit merre. Ha meg időközben feladta, neadjisten mást talált (bár ezt nem hiszem a leírásod alapján), akkor meg legalább nem rágod magad rajta.
Értem én, hogy szégyellős vagy (én is), de hidd el, ennyi fallal nem jutsz előrébb. Mint a mesében a kisfiú meg a csiga esete: hiába vagy érdekes, ha azonnal a házad mélyére bújsz, ahányszor csak hozzád érnek óvatosan, a kisfiú előbb-utóbb elunja a dolgot, hiszen ebben nincs semmi izgalmas. :)
Oké, hogy a pasi kezdeményez, de hidd el, nem fog nyomulós libának tartani attól még, hogy néha magadtól is keresed, meg jelzed, hogy jól érzed magad vele... :)
Amit most csinálsz, azok tulajdonképpen teljesen ellentétes jelzések. Akarod, hogy továbblépjetek, de amit sugárzol felé szavak nélkül, az az, hogy hagyjon békén, a közeledbe se menjen. És pasi legyen a talpán, aki megfejti, hogy hol van a középút a kettő között.
Sajnos így lehet elveszíteni az érdeklődést :(
Ebből legalább tanulni biztos tanultál :)
Reméljük azért valami jó fog kisülni belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!