Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet Budapesten arabokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fadi.may.fadi kérdése:

Hol lehet Budapesten arabokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Kérlek mellőzzétek a rasszista válaszokat, és a negatív véleményeket. Köszi! :)

2017. febr. 16. 22:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
7%

Ne rajtam vezesd le a frusztrációdat, hogy nem kapsz nőt. Abszolút el vagy tévedve. Anno a gyerek előtt igen, sok pasival voltam,válogattam ezerrel, nekem jó volt.Fiatal voltam és szép.Halmoztam az élvezeteket.

De 8 év alatt,mióta a lányom megszületett,összesen két pasival voltam(egyik magyar volt),azt is bánom, mert nem ér annyit egyik sem, hogy azt az időt, amit a lányommal tölthetek, elpazaroljam rájuk.

Igen elmehet a sunyiba az összes arab és az összes magyar férfi is.Nekem nem kellenek.Jó nekem egyedül.

2017. febr. 17. 09:58
 32/39 anonim ***** válasza:
#31 nekem nincs bajom azzal, ahogy élsz. De szerintem az a gyereknek nem túl jó, amikor a szülő vele akarja kilépni a társas igényeit. Őt szerethető ágyon, azt gondolja,ahogy a gyereke a barátja stb Nekem ilyesmi volt anyám, mert vele még az anyja az ellentéte, de se volt jó. És elhiszem, hogy jó egyedül. Tényleg. De van egy olyan dolog, hogy az ember valakinek megmutassa magát, valaki igazán lássa ki ő és viszont. És szerintem ezt nem jó a gyerekre rakni. Vele annyi a dolog, hogy segíteni és eljuttatni oda, hogy önálló, külön a szülőről levált életét éljen. És lehet nem ilyen vagy, de lehet igen.
2017. febr. 17. 10:16
 33/39 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 32-es! Örülök, hogy sokat tudok foglalkozni a lányommal és jó a kapcsolatunk. Nagyon szeretjük egymást.Viszont emellett én mindenben támogatom az önállósodását. Elengedem 1-1 napra rokonokhoz, olyankor én is feltöltődöm egyedül. Jó nekem így.Neki is jó.

Viszont az tuti, hogy amíg neki szüksége van rám, addig nem akarok férfit az életembe.Fiatalon kiéltem magam,nem bánom, de most jó nekem egyedül.

Mellesleg az, hogy ki milyen nemzetiségű pasikat/nőket szeret, az legyen a saját dolga. Senkinek nincs joga elítélni valakit azért, mert nem a saját fajtájával hál.

2017. febr. 17. 10:30
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt bírom. "Kérlek mellőzzétek a rasszista válaszokat"

.

.

"Jobb szeretem a saját fajtámat"

Igaz? Mennyire benne van a köztudatba, hogy csak és kizárólag fehér ember lehet rasszista. Bezzeg amikor te ilyet írsz nem vagy az, meg a, cigány mikor le "rákos parasztozza" a magyart.

Ezekkel nincs gond, de ha egy fehér leírja, hogy vigyázz az arabokkal mert náluk a nő csak egy tárgy, fuuhuu rohadt sekélyes rasszista szemétláda..

2017. febr. 17. 12:31
 35/39 anonim ***** válasza:

#33 ugh az előzőt szétjavítgatta a teló. Remélem valami azért érthető volt.

Értelek, de szerintem jobb minta lenne a gyereknek, ha lennének társas kapcsolataid, szerelmek, barátok. Ha nem csak ő lenne az értelmi életed tárgya. Ha látná sokféle emberi helyzetben. És neked is. Egy gyerek nem egy egyenrangú viszony. De nem azért írom, hogy feltétlen változtass, hanem csak, hogy hallj ilyet is.

2017. febr. 17. 12:44
 36/39 anonim ***** válasza:
54%

Az vagyok, akinek a volt férje arab. Hát én egyik oldallal sem értek egyet teljesen.

Szerintem is felesleges ez a rasszistázás a kérdésben, mert valóban nem csak a fehér ember lehet az.

Egyébként nem minden arabnál tárgy a nő, csak itt olyan példákat láttok, mint a kérdés írója, illetve az a válaszoló, akinek gyereke született egy arab férfitól. Pl. ha külföldön csak a mi kisebbségünket ismernék magyarként, akkor azt hinnék mi is mind olyanok vagyunk.

A normális arab családoknál természetesen vannak erkölcsi szabályok (gondoljatok a vallásra is), sőt az ilyen arabokat a hazájában a többség megveti (náluk a család az első, persze házasságban, feleségnek is olyat választanak, aki tiszteletreméltó és tudják, hogy nem hoz szégyent a családra, illetve kifejezetten nagy felelősséggel tekintenek a gyerekvállalásra és annak nevelésére).

Az exférjem is megmondta, azért nem szeret barátkozni sok ittlévő arabbal, mert olyanok mint nálunk egyes kisebbség.

2017. febr. 17. 12:51
 37/39 anonim ***** válasza:
Kár szaporítani a szót. Mindenki éljen úgy, ahogy neki jó.Vadidegen emberek ítélkeznek mások felett, akik semmit nem tudnak a másikról, hogy hogyan él, mit és miért csinál vagy csinált azelőtt. WTF? Nem foglalkozom ezek után ezzel a témával, mert mindenki csak osztani tudja az észt névtelenül.Hajrá!
2017. febr. 17. 13:26
 38/39 anonim ***** válasza:
Itt vagyok én, igaz csak félig vagyok arab.
2017. febr. 17. 14:03
 39/39 anonim ***** válasza:
Szerbiában a tranzitba van egy rakat :D
2017. febr. 17. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!