Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Budapesten arabokkal ismerkedni?
nekem volt egy kis flort egy arabbal, azt hazudta olasz en meg azt hittem valami deli olasz!!!!! nem nezett ki nagyon arabnak ! vegen alig birtam lerazni !!!!!!
soha tobbet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnálom, de ez így akkor is különös nekem. 9+ év alatt azért lehetett elég sok barátja, rokona. Anyukád biztos tudna erről mesélni. Voltak biztos kapcsolatai legalábbis anyukádnak ismernie kellett néhányukat illetve a szokásait. Ezek alapján, pedig tudnod kellene hol találkozhatsz velük.
(Az én volt férjem is arab.)
Egyébként van egy csomó arab bolt meg étterem a belvárosban és ha beleveted magad az éjszakai bulizásba pillanatok alatt egy csomó arabbal és törökkel találkozhatsz.
A mecsetekről nem is beszélve, de szerintem ez téged nem érint, mert gondolom nem vagy vallásos.
Miért nem a közelkeleten vagy a déli határon próbálkozol, ha annyira szereted a "fajtádat" ? Ott jobbak az esélyeid mint Pesten.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!