Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Budapesten arabokkal ismerkedni?
"Én is félig arab vagyok . ... És jobb szeretem a saját fajtámat"
De ha félig vagy arab, akkor két saját fajtád van, nem?
Mennyi rasszista van itt, most komolyan!
Én megértelek, kedves kérdező. Az én lányom is félig arab, és egyedül nevelem születése óta.(Tartjuk a kapcsolatot az apjával, de nem akarnék vele élni.)Ha majd felnő, én nem akarom, hogy magyar férje legyen. Szándékosan vállaltam arab pasitól gyereket, mert nekem az tetszik.Így valóban gyönyörű lányom lett.Pont amilyenre vágytam.
Én a kétezres években ismerkedtem itthon arabokkal, irániakkal, afgánokkal... Szinte bárhol megtalálhatóak.
Szórakozóhelyeken, kávézókban érdemes körülnézni. Javaslom az olyan helyeket, ahová egyetemisták járnak.Az alját érdemesebb kerülni(pénzváltók, stb...)
Nyáron akár a belvárosban sétálgatva is lehet ismerkedni.Legjobb, ha a barátnőddel ketten járkáltok, akkor sokkal könnyebben megy a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!