Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet Budapesten arabokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fadi.may.fadi kérdése:

Hol lehet Budapesten arabokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Kérlek mellőzzétek a rasszista válaszokat, és a negatív véleményeket. Köszi! :)

2017. febr. 16. 22:29
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
81%
Keletinél. Ott váltják a valutát.
2017. febr. 16. 23:47
 22/39 anonim ***** válasza:
A közelkeletinél ? :D
2017. febr. 17. 00:42
 23/39 anonim ***** válasza:
88%
Köss a derekadra valamit és lógass ki egy darab vezetéket. Vagy kérdezd meg a Zohár Zsuzsit, hogy hova jár a pinäját kezeltetni így, hogy megépült a kerítés. Biztos tud párat.
2017. febr. 17. 01:09
 24/39 anonim ***** válasza:
Német, francia nagykövetségen. Biztos kószál ott pár új német vagy új francia.
2017. febr. 17. 01:11
 25/39 anonim ***** válasza:
Legjobb topik ez 😂😂
2017. febr. 17. 01:53
 26/39 anonim ***** válasza:
79%

"Én is félig arab vagyok . ... És jobb szeretem a saját fajtámat"

De ha félig vagy arab, akkor két saját fajtád van, nem?

2017. febr. 17. 03:49
 27/39 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi rasszista van itt, most komolyan!

Én megértelek, kedves kérdező. Az én lányom is félig arab, és egyedül nevelem születése óta.(Tartjuk a kapcsolatot az apjával, de nem akarnék vele élni.)Ha majd felnő, én nem akarom, hogy magyar férje legyen. Szándékosan vállaltam arab pasitól gyereket, mert nekem az tetszik.Így valóban gyönyörű lányom lett.Pont amilyenre vágytam.

Én a kétezres években ismerkedtem itthon arabokkal, irániakkal, afgánokkal... Szinte bárhol megtalálhatóak.

Szórakozóhelyeken, kávézókban érdemes körülnézni. Javaslom az olyan helyeket, ahová egyetemisták járnak.Az alját érdemesebb kerülni(pénzváltók, stb...)

Nyáron akár a belvárosban sétálgatva is lehet ismerkedni.Legjobb, ha a barátnőddel ketten járkáltok, akkor sokkal könnyebben megy a dolog.

2017. febr. 17. 08:51
 28/39 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó. hűű de jól jártál az arab pasival, még együtt élni sem tudsz vele...más meg boldog a magyar férjével, az nem baj? :D vicces vagy.
2017. febr. 17. 09:07
 29/39 anonim ***** válasza:
9%
Kell a fenének férj. Nem őrültem meg. Egy férfi sem különb. Mindegy, hogy magyar vagy nem. Nincs szükségem férfire. Egyedül is eltartom magunkat. Ja, látom milyen boldogok a házasok. Haha.Az csak látszat. A párkapcsolatokkal csak a baj van.100-ból 1 működik jól. A többi válással végződik.
2017. febr. 17. 09:21
 30/39 anonim ***** válasza:
67%
29 tudod mi vagy te? Egy kibäszott kóbor szuka kutya. Sétálgatsz az utcán és felütnek mint Aleskát. Igazi street mixet hoztál össze, büszke lehetsz magadra. Ahogy elnézem a lányod sem lehet különb, ha az anyja ilyen. Majd azt is felcsinálja valami másik kóbor eb kûrválkodás közben. Igazi szép családi idill lehet a tiétek. Az apjának gondolom háreme van már itt meg a Közel-Keleten az ilyen két lábon járó gêcinyelőkből. Még jó, hogy tartjátok vele a kapcsolatot, így talán nem kûrja majd fel a saját lányát, ha megismeri.
2017. febr. 17. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!