Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha Budapesten sétálgatva egyszer csak leszólítana titeket Berki Krisztián, hogy meg szeretne veletek ismerkedni, akkor belemennétek? Össze is jönnétek vele?
Tudom, hogy sok nőnek ő az alfahím és róla álmodozik. :D
Én a nyomába sem érhetek sajnos.
Ha fogjuk Brekit és ráadjuk nagyapám mackóját, céges kabátkáját, gumicsizmát, egy feles páleszt a kezébe, és azt az idióta kis francia sapit a fejébe csapjuk , akkor kiköpött nagypapi lehetne!
Az a szerencsétlen bácsi fele annyira sem jó pasi mint próbálja magát eladni. De a marketingje jobb mint amennyit ér az egész ember, ezért lehet népszerűbb, mint amennyit külsőre és emberileg megérdemelne!
nem.
semmi nem tetszik rajta.
se a feje, se a teste, se a stílusa, se a személyisége.
22L
a tornász cuki, de akérdező szerintem 'A Berki'-re gondolt, aki egy b@romarcú, kopaszodó, beképzelt idióta
gyökér
Én is a tornász srácra gondoltam. :) Vele szívesen megismerkednék. Szerény, alázatos és kedvesnek tűnik.
Ez a másik Berki nem az esetem. Fizikailag nem vonz, a műsorait nem követem,így nem tudom milyen jellem, de a kisugárzása taszító, úgyhogy esélytelen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!