Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felszínes lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes lennék?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy lánnyal már egy ideje. Nem úgy kell gondolni, hogy mindketten rá vagyunk kattanva arra, hogy randizzunk, nem is beszélünk minden nap.

Szóval a lényeg az, hogy elmondta, hogy felmondtak neki és elég gázos helyzetbe került. Valami megmozdult bennem, hogy kell-e nekem ilyen nyűg a nyakamba?

Nem tartom magam felszínesnek, de anyagilag elég problémás a lány, jó nem tehet róla. Csak érettségije van, egy szülő él már csak, de nem támogatja és albérletben lakik.

Én ennek a fordítottja vagyok.

Viszont a legértelmesebb és legkevésbé felszínes lány, akivel megismerkedtem, amióta szingli vagyok.

Fene se tudja, hogy mit csináljak.

Kérlek hanyagoljuk a "felszínes vagy" és a "hagyd békén szerencsétlen lányt" kommenteket!

27/F

2017. febr. 9. 19:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%
Hányszor lehetsz még te is álláskereső, hosszú az élet. Én azt ajánlom keress olyan felszínes lányt amilyen te is vagy, hasonló hasonlóval passzol.
2017. febr. 9. 20:50
 22/29 anonim ***** válasza:
# 20 Elhiszem. De nekünk csak ezt mutattad.
2017. febr. 9. 20:53
 23/29 A kérdező kommentje:
De miért ítéltek el, amikor tényleg próbálok neki segíteni. Fizikailag is és lelkileg is?
2017. febr. 9. 20:57
 24/29 anonim ***** válasza:

Mi a nyűg? Még össze se jöttél vele. Neked kell eltartani? Nem.

Lelkileg támogatni nyűg? Akkor ne tedd. Majd a barátai megteszik. Néha finoman kérdezz rá, hogy megy az álláskeresés. Én spec nem szerettem beszélni róla, úgy éreztem, mindenki ba gat, hogy mikor találsz már, mikor találsz már.

Az ismerkedés ezen szakaszában ennél többet nem kell tenni.

A fizikai támogatás meg mit jelent? Nem áll stabilan a lábán? Vagy egyéb feszültséglevezetésre gondoltál? Az álláskeresés időszakában mondjuk az rám is rám fért volna. Biztos ő is stresszes. :)

2017. febr. 9. 21:19
 25/29 anonim ***** válasza:
39%

Mit próbálsz segíteni,te szerencsétlen,mikor ki akarod dobni!!!?

Nehogy te legyél már az ártatlan bárány!!

2017. febr. 9. 21:30
 26/29 anonim ***** válasza:

Ha értelmes, és nem felszínes, hamar talál munkát. Ismerek olyan lányt, akinek csak érettségije van, és mindig hamar elhelyezkedett, mert valóban akar és tud dolgozni.

Ha ilyen a szituáció, nem "nyűg a nyakadba" a lány, eleve nem kérte, hogy tartsd el, nem is mondod, hogy úgy viselkedne, mint aki anyagi támaszt vár, tehát nem értem a problémádat.

2017. febr. 9. 21:35
 27/29 anonim válasza:
Ha fontos neked, akkor tedd oda magad, akár anyagilag, akár erkölcsileg. Egy jó kis bevásárlás is sokat segít. Én biztos segítenék, százszorosan visszakapod, fordított esetben ő sem hagyna cserben. Nem csak a jóban a nehézségekben is fontos, hogy együtt oldjátok meg a dolgokat.
2017. febr. 9. 22:07
 28/29 A kérdező kommentje:

"Mit próbálsz segíteni,te szerencsétlen,mikor ki akarod dobni!!!?"

Nem tudom kidobni, hiszen nem járunk. Semmi sincs köztünk, egyelőre.

2017. febr. 9. 22:19
 29/29 A kérdező kommentje:
Jó ötlet utolsó. Viszont tutira nem fogadná el tőlem, sajnos még nem ismerjük egymást annyira, hogy ezt megtehessem.
2017. febr. 9. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!