Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a felszínes? Miért ők nem azok :D? Vagy nekik szabad a külsőt nézni nekem meg nem?
Aki azzal kezdi a beszélgetést, hogy húú te vagy a leggyönyörűbb nő ebben a galaxisban, az már leírta magát. Oda dobódott eléd egy rajongó módjára, ismeretlenül. Láthatóan őket elég könnyű lenyűgözni már egy pár képpel is. Gondolom van köztük olyan is, aki feleségül venne, mert jók a melleid.
Egyébként minek írtad ki ezt a kérdést? Boldogsághormon szabadult fel benned ennek hatására, hogy le tudtad írni ismeretleneknek?
Hú, itt történt velem a gyakorin pont az alábbi eset: válaszoltam egy kérdésre, azt hiszem, valami olyasmi volt, hogy mennyire vagy elégedett magaddal. Leírtam, hogy összességében elégedett vagyok, amin nem lehet változtatni, az meg egyáltalán nem frusztrál. Na, jött is a privát üzenet egy pasitól, hogy ő meg akarna ismerni engem, de előtte írjam már meg neki, hogy hány centi vagyok és hány kiló és mekkora a mellem.
Nem mintha bármit is akarnék egy ilyen alaktól, de nem bírtam ki trollkodás nélkül, így megírtam a kért paramétereket és vissza is kérdeztem, hogy na, és te hány centi vagy és ki vagy gyúrva és mekkora a f.rkad.
Ezután lehülyepi.....tt és elküldött a fa..ba. :D
Másik sztori: a barátom group chatel a barátaival (csak férfiak vannak a beszélgetésben) és el szokta mesélni, milyen témák vannak. Nos, hogy az ideillőt említsem, az elhízott, apukatestű tunya haverjai a fitness modellekre csorgatják a nyálukat, de persze kemény szűrők vannak: milyen a melle, a dereka, a f.neke a hölgynek stb. stb.
Szóval igen, sok férfi támaszt irreális igényeket a nőkkel szemben ahhoz képest, hogy ő maga hogy néz ki, vagy mit tesz magáért. Itt a gyakorin is sokszor olvasni olyan kérdéseket, hogy "lehet-e szép barátnőm, ha én ..." és ide be lehet helyettesíteni a csóró vagyok/kövér vagyok/csúnya vagyok stb. feltételeket. :)
Nos Kérdező, én nem láttam rólad fotót, és ha ennek ellenére is ismerkednék?
Próbálkozok, igen, ez így igaz. Nem ezt tanácsoljátok a pasiknak egész véletlenül? Hogy próbálkozzon, keressen, ne a gép előtt siránkozzon? Most akkor ezekszerint mégse próbálkozzanak, keressenek? Lehet hogy csak én vagyok nagyon hülye (sőt!) de komolyan nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!