Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes lennék?
Ismerkedem egy lánnyal már egy ideje. Nem úgy kell gondolni, hogy mindketten rá vagyunk kattanva arra, hogy randizzunk, nem is beszélünk minden nap.
Szóval a lényeg az, hogy elmondta, hogy felmondtak neki és elég gázos helyzetbe került. Valami megmozdult bennem, hogy kell-e nekem ilyen nyűg a nyakamba?
Nem tartom magam felszínesnek, de anyagilag elég problémás a lány, jó nem tehet róla. Csak érettségije van, egy szülő él már csak, de nem támogatja és albérletben lakik.
Én ennek a fordítottja vagyok.
Viszont a legértelmesebb és legkevésbé felszínes lány, akivel megismerkedtem, amióta szingli vagyok.
Fene se tudja, hogy mit csináljak.
Kérlek hanyagoljuk a "felszínes vagy" és a "hagyd békén szerencsétlen lányt" kommenteket!
27/F
> Felszínes lennék?
> Kérlek hanyagoljuk a "felszínes vagy" és a "hagyd békén szerencsétlen lányt" kommenteket!
Degradálod, h csak érettségije van, de nem még a kérdésed sem normális ember.:D
"felszines lennék?
Kérlek hanyagoljuk a felszínes vagy kommenteket"
:DDDDDDDD
"olyanon görcsölsz, amihez semmi közöd.olyanon görcsölsz, amihez semmi közöd."
Ez így van, nincs közöm hozzá. Jelenleg segíteni próbálok neki munkakeresésben és lelket önteni belé.
Viszont azt sem szeretném, hogy ha majd lenne/lesz közöm hozzá, akkor is ezeken görcsöljek.
"Degradálod, h csak érettségije"
Nem degradálom. Az érettségit azért említettem meg, mert azzal nehezebb melót találni.
"Akkor valszeg neked még érettségid sincs. Te csupa ellentmondás D"
Se felhúzni nem tudsz, se belevinni egy vitába. Továbbá olyanon lovagolsz, ami tárgya a kérdésemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!