Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól felszínes lennék, hogy tudom milyen lányra van szükségem, milyen lányt tudnék elfogadni páromként?
Nem felszínes vagy, hanem hülye: a párod nem egy autó, amit katalógusból választasz ki, megadott paraméterekkel. Az ilyenekkel, mint te szokott kib*szni az élet, dob egy olyat, aki egyik fenti paraméternek se felel meg, mégis halál szerelmes leszel belé.
Szeretettel:
Captain Obvious
Még hogy a lányoknak vannak nagy elvárásaik :D Nekem csak ideáljaim vannak külsőre, akiken hamarabb megakad a szemem, de effektív elvárásom csak az, hogy lehessen vele beszélni, intelligens legyen, és hűséges, valamint a poénkodás is jó :)
F/16 (lehet ezért nem volt még barátnőm... Felszínes vagyok? :OO XD)
ez teljesen normális, hogy mindenkinek vannak elvárásai, nem erőszakolhatod rá magadra, hogy vonzódj olyan nőkhöz, akik ennek az ideálnak nem felelnek meg
nekem a szép külső és ápoltság mellett az az elvárásom, hogy ne beszéljen butaságokat, amik hallatán csak fogom a fejemet
sajnos ennek kevés lány felel meg...
amúgy nagyjából azok az elvárásaim, amik neked is
Vékony vagy átlagos, ne legyen túlsúlyos az a lényeg.
Egyébként ha már túlsúly. Sajnos én is voltam olyan lánnyal, aki elég kövér volt, ahhoz, hogy belássam nekem ez nem megy, úgyhogy soha többet nem szeretnék magamra erőszakolni kövér lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!