Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felszínes lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes lennék?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy lánnyal már egy ideje. Nem úgy kell gondolni, hogy mindketten rá vagyunk kattanva arra, hogy randizzunk, nem is beszélünk minden nap.

Szóval a lényeg az, hogy elmondta, hogy felmondtak neki és elég gázos helyzetbe került. Valami megmozdult bennem, hogy kell-e nekem ilyen nyűg a nyakamba?

Nem tartom magam felszínesnek, de anyagilag elég problémás a lány, jó nem tehet róla. Csak érettségije van, egy szülő él már csak, de nem támogatja és albérletben lakik.

Én ennek a fordítottja vagyok.

Viszont a legértelmesebb és legkevésbé felszínes lány, akivel megismerkedtem, amióta szingli vagyok.

Fene se tudja, hogy mit csináljak.

Kérlek hanyagoljuk a "felszínes vagy" és a "hagyd békén szerencsétlen lányt" kommenteket!

27/F

2017. febr. 9. 19:58
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

"Van egy rossz hírem, egy párkapcsolat a boldogság és a problémák megosztásáról szól."

Ez így van.

2017. febr. 9. 20:08
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont azt sem szeretném, hogy ha majd lenne/lesz közöm hozzá, akkor is ezeken görcsöljek."

Én nem foglak most kiosztani, hogy felszínes vagy-e vagy sem, a véleményem megvan rólad, ami nem túl pozitív. De szerencsére van elég nagy arcod ahhoz, hogy ezek téged ne érdekeljenek.

Márpedig ha úgy alakul, hogy összejöttök és később bármi nemű probléma adódik vele, akkor azon majd "illik" görcsölnöd.

Tudod egy párkapcsolat nem csak annyiból áll, hogy összejártok szexelni, elmentek moziba, ide-oda. Hanem egymás társai lesztek az életben... és nem csak akkor, ha minden jó.

Neked is adódhatnak még problémáid. Gondolom te sem szeretnél akkor olyan reakciót hallani a másik féltől, hogy: "ne haragudj, de én ezen nem akarok görcsölni."

Szerintem ezen picit gondolkozz el.

Én ilyen helyzetben még egy nagyon távoli ismerősnek is szoktam segíteni, mert tudom, hogy iszonyú rossz munkanélkülinek lenni.

Egy olyan embernek meg pláne segít az ember, akivel elvileg nagyon is szimpatizál!

2017. febr. 9. 20:16
 13/29 A kérdező kommentje:

Huh, nagyon rossz képet festetek rólam a kérdésem alapján.

Mint írtam próbálok neki segíteni. Az ismerkedésből sem léptem ki. Elgondolkodtam rajta? Igen. De jelen vagyok. Csak én biztos, stabil jövőt szeretnék magamnak. Szerintem azért ez nem elítélendő.

2017. febr. 9. 20:22
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi a gondod. Van egy számodra tetszetős lány, aki most álláskereső lett és szegény mellett család sincs, akire támaszkodhatna. Míg nem talál másik állást, gondolom kap valamennyi támogatást majd, tehát nem kell aggódnod szerintem, hogy a randi alatt elfogyasztott kávéját nehogy ki kelljen fizetned. Feltételezem barátai és barátnői vannak, főleg velük meg tudja beszélni a lelki vonzatát a dolognak.

Azt tudnám tanácsolni, amit a magyarázatban leírtál utolsó mondatként, de hát kérted, hogy azt ne...amit mégis mondani tudok, hogy ez alapján neked nem való párkapcsolat. Ha olyan szituáció adódna, hogy gyereket vállalnál és míg a párod gyesen van, neked kéne a család anyagi ellátásával és a párod megváltozott szerepéből adódó esetleges lelki gondokkal járó "nyűgöt a nyakadba venni", akkor mi lenne? Akkor is azt mondanád, hogy a francnak kell a nyakába ekkora nyűg és lelépnél?

2017. febr. 9. 20:26
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem festettek rólad rossz képet. Én a kérdésedre reagáltam...

Van saját gondolatom, el tudom magam is dönteni, hogy kiről mit gondolok! :D

Helyes, akkor továbbra is legyél jelen. Nem kell ez miatt magad égig magasztalni. (Mindjárt mondod, hogy nem is teszed, helyes nem is kell.)

Megingott egy picit a dolog benned, ok nincs ezzel semmi baj!

És hidd el, egy értelmes ember, márpedig remélhetőleg a lány értelmes, hasonlóan biztos jövőt akar magának.

Senki nem áll azért sorba, hogy felmondjanak neki. (ok, biztos van kivétel, de gondolom a lánnyal nem ez történt)

2017. febr. 9. 20:27
 16/29 anonim ***** válasza:
79%

Csóri lány ,ilyen férget fogott ki. Hagyd el,még most ,hátha talál olyat,aki szereti!!

Ja és ,hogy felszínes e vagy? IGEN AZ!!!!

2017. febr. 9. 20:33
 17/29 A kérdező kommentje:
Ebből jól nem jövök ki :)
2017. febr. 9. 20:39
 18/29 anonim ***** válasza:
Te festetted magadról ezt a képet.
2017. febr. 9. 20:47
 19/29 anonim ***** válasza:
Pont most léphetnél le. Még nem vagytok benne semmiben. Később féregség lenne.
2017. febr. 9. 20:47
 20/29 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék lelépni, mert attól szimpatikusabb a lány. Tényleg próbálok segíteni és túllendíteni ezen a dolgon.

Jó, de nem az teljes kép rólam azért....

2017. febr. 9. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!