Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha lenne egy srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha lenne egy srác, aki minden szempontból jobb a pasitoknál, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ez nem személyes kérdés, csak érdekelne, ha lenne a pasitokon kívül egy srác, aki hajtana rátok és a jelenlegi pasitoknál jobb lenne (anyagilag, kinézetileg, lelkileg), akkor váltanátok?
2017. febr. 7. 22:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
94%
Néhány buta ferfi ezt csinalja idősebb korában, ezzel feleugva a csaladi eletet. Aztan meg sirnak... nem egy kettot lattam ilyet. Koztuk a sajat csaladomban.
2017. febr. 8. 07:17
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha anyagilag és kinézetre is jobb, akkor minden lány váltana.
2017. febr. 8. 07:41
 23/26 anonim ***** válasza:
90%
A páromon kívül meg se látok mást....
2017. febr. 8. 08:26
 24/26 Sunshinedoll ***** válasza:
95%

Mindenkinél van jobb, ez nem nagy újdonság :D Honnan tudom, milyen a másik? Leginkább párkapcsolatban derülnek ki a fura szokások meg dolgok, illetve ismerkedéskor. Pasi mellett meg nem ismerkedek. Másrészt meg, ha a jelenlegi kapcsolatommal elvileg minden rendben van, akkor nem nézelődök másfelé.

Egy halom pasi próbálkozik/próbálkozott nálam úgy, hogy párkapcsolatom van, és a nagy része tényleg jó, értelmes, első ránézésre minden szempontból szuper pasi. Most akkor dobjam el az embert, akivel egyébként semmi gondunk nincs, mert valami másik tag rám mosolygott?

Ez nem így működik.

2017. febr. 8. 09:39
 25/26 Noblesse Oblige ***** válasza:

A páromon kívül észreveszek mást is.

De nem cserélném le másra. Az a bizalom ami köztünk van, az rizikósan lenne meg mással is. És az én életemben a bizalom a legértékesebb árucikk.

Az, hogy egy csodafickóval elvagyok az egy dolog. Biztos ideig óráig elszórakoztatna.

De az egyenletből azt mindig kifelejtjük, hogy mi magunk is elég elcseszettek vagyunk. Egy kapcsolat akkor működik, ha a saját hülyeségeinket elfogadja vagy épp rajong, szereti a párunk. És ez az ami hosszútávon nem működik random csoda férfiakkal. Elég lelki szemetem van, ahhoz, hogy a furcsa jelzőt megkapja, és ezt tudnia kell kezelni. A párommal erre az őszinteség az elixírünk. De ez a mély bizalom szerintem nagyon nagyon ritka a világba.

Bánom is én a lángolást, a szépséget, a jó lelkét... hozzám nem való mindenki. Azt főleg nem az anyagi helyzete, a jó külsője, és a jó lelke fogja eldönteni.

Nem váltanék.

2017. febr. 8. 09:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Minding mindenkinel lesz szebb es jobb. De a normalis ember, a sajat parjat latja a legtokeletesebbnek! 29f
2017. febr. 8. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!