Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha lenne egy srác, aki minden szempontból jobb a pasitoknál, mit tennétek?
Nem! Hajtani se tudna ram mert ahhoz hagynom kene, elso kozeledest leallitanam.
Kinezetre abszolut a zsanerem, lelkileg a legjobb baratom, anyagilag? Kit izgat! De ha mar itt tartunk atlagon felul keresunk mind ketten ezert ez nem tema...
Most boldog vagy? :D
Erről egy idézet jut eszembe:
"Szépek vagytok, de üresek. Nem lehet meghalni értetek. Persze egy akármilyen járókelő az én rózsámra is azt mondhatná, hogy ugyanolyan, mint ti. Holott az az igazság, hogy ő egymaga többet ér, mint ti valamennyien, mert ő az, akit öntözgettem. Mert ő az, akire burát tettem. Mert ő az, akit szélfogó mögött óvtam. Mert róla öldöstem le a hernyókat (kivéve azt a kettőt-hármat, a lepkék miatt). Mert őt hallottam panaszkodni meg dicsekedni, sőt néha hallgatni is. Mert ő az én rózsám."
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg
Kérdező, te lecserélnéd a kutyádat, mert egy szebb és okosabb, jobban nevelt jön szembe?
(most nem egy kutyához hasonlítok egy embert, de hasonló analógia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!