Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha lenne egy srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha lenne egy srác, aki minden szempontból jobb a pasitoknál, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ez nem személyes kérdés, csak érdekelne, ha lenne a pasitokon kívül egy srác, aki hajtana rátok és a jelenlegi pasitoknál jobb lenne (anyagilag, kinézetileg, lelkileg), akkor váltanátok?
2017. febr. 7. 22:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%
jézusom a barátom nem egy használati tárgy akit x időnként csak úgy lecserélek ...
2017. febr. 7. 23:18
 12/26 anonim ***** válasza:
65%
Hát... a hűség döntés kérdése. Mivel a kapcsolatom rendben van, nem akarnék váltani és feleslegesen kockáztatni. Ha problémás lenne a kapcsolatom, akkor ugranék.
2017. febr. 7. 23:20
 13/26 anonim ***** válasza:
62%
Ha van párom,eleve elhajtom,aki udvarol,szóval esélytelen.Ha meg már nem kívánom a páromat,inkább megmondom neki,mintsem áltassam.Ha szakítottam is,nem egy harmadik miatt tettem soha.
2017. febr. 7. 23:21
 14/26 anonim ***** válasza:
60%

Nem! Hajtani se tudna ram mert ahhoz hagynom kene, elso kozeledest leallitanam.

Kinezetre abszolut a zsanerem, lelkileg a legjobb baratom, anyagilag? Kit izgat! De ha mar itt tartunk atlagon felul keresunk mind ketten ezert ez nem tema...

Most boldog vagy? :D

2017. febr. 7. 23:32
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, konklúzióként látom ez a váltás dolog majdnem lehetetlen, ha valaki szereti a párját, bármi legyen is.
2017. febr. 7. 23:37
 16/26 anonim ***** válasza:
67%
Eléggé hidegen hagy, hogy ki milyen pasiként. A páromat szeretem. Most nyilván van olyan, aki nála okosabb, vagy bátrabb, vagy anyámkínja, de miért kéne ennek érdekelnie? Ha úgy érzem, hogy vele összeillünk, akkor belé vagyok szerelmes és kitartok mellette és nem érdekel más. Ha meg nem így érezném, akkor nem lennék vele és kész.
2017. febr. 7. 23:47
 17/26 anonim ***** válasza:
69%

Erről egy idézet jut eszembe:

"Szépek vagytok, de üresek. Nem lehet meghalni értetek. Persze egy akármilyen járókelő az én rózsámra is azt mondhatná, hogy ugyanolyan, mint ti. Holott az az igazság, hogy ő egymaga többet ér, mint ti valamennyien, mert ő az, akit öntözgettem. Mert ő az, akire burát tettem. Mert ő az, akit szélfogó mögött óvtam. Mert róla öldöstem le a hernyókat (kivéve azt a kettőt-hármat, a lepkék miatt). Mert őt hallottam panaszkodni meg dicsekedni, sőt néha hallgatni is. Mert ő az én rózsám."

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

2017. febr. 7. 23:54
 18/26 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, te lecserélnéd a kutyádat, mert egy szebb és okosabb, jobban nevelt jön szembe?

(most nem egy kutyához hasonlítok egy embert, de hasonló analógia)

2017. febr. 8. 00:00
 19/26 anonim válasza:

Én biztos, hogy nem.

19/L

2017. febr. 8. 00:01
 20/26 anonim ***** válasza:
65%
Vajon mit szólna a kérdező, ha egy napon úgy érne véget a párkapcsolata, hogy a pasija eléáll s közli, hogy minden rendben van ugyan közöttük meg szereti, de megismert egy fiatalabb, kedvesebb, feszesebb fenekű lányt, így most ő minőségi cserét hajtana végre... 😁
2017. febr. 8. 05:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!