Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha lenne egy srác, aki minden szempontból jobb a pasitoknál, mit tennétek?
És?
Mindenkinél van jobb, szebb, stb. Nálam is.
Csúnya is lenne, ha mindig cserélgetné az ember a párját, mert amott szebb a kirakat.
Ha párom van és rámnyomul, akkor nem jobb a pasimnál.
20 F :D
Amúgy ez nem jut eszébe a nőknek? Csak én nézném le a lányt, aki rám nyomul miközben tudja, hogy barátnőm van? ... kivéve, ha a barátnőm :D
Csak azért mert a másik szebb,jobb, nem váltanám le a szerelmem akárkire.
De az megfordult már a fejemben hogyha esetleg valami csoda folytán a kapcsolatunk válságba kerülne,és lenne egy másik,aki ugyanolyan jó személyiségű,hasonló érdeklődéű/humorú stb. ami szinte lehetetlen,de viszont nem lennéknek idegesítő szokásai,stb. akkor esetleg meggondolnám,ha az a bizonyos másik bejelentené hogy érez valamit irántam és én is így éreznék.De más esetben semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!