Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíts-etek. Hogy legyek jobb mint a többi srác?
Megismerkedtem már régebben egy lánnyal és nagyon szeretném Őt. Persze akad még pár srác aki ugyanígy gondolja. Mivel lehetek jobb mint a többi? Már 1x találkoztunk, de az nem volt az igazi... Egy rendezvényen ahol ott volt az anyukája és a barátnője s neki szintén az anyuja.
Szeretném elhívni valahová, és mit tegyek, hogy érezze : többet akarok. Tudni tudja, de akkor is.
Valamit tanácsoljatok már légy szíves :) Öleljem meg, simítsam az arcát és mondjam, hogy mennyire örülök, hogy találkoztunk? Nem unalmas ez? :D
"Help"
Ha nem akarsz másoktól jobb lenni, akkor máris jobb vagy másoknál.
Tudom, hogy nagyon mély gondolat, de azért gondolkozz el rajta.
Amíg ő nem vonzódik hozzád, addig ne ölelgesd, ne simogasd. Olyan programra hívd el, ahol egyszerűen csak jól érzi magát veled. És csak akkor öleld meg, ha már látod, hogy ő nagyon akarja végre.
Türelem, türelem, türelem. Az a legrosszabb, amikor kapkodsz, ő meg úgy érzi, hogy erőszakos vagy.
Egyébként a párommal mi is úgy jöttünk össze, hogy friss szakítás után voltam, és mondtam hogy most legalább egy évig nem akarok senkit, elég volt. Erre azt mondta oké, de ő jól érzi magát velem, és ha én is vele, attól még találkozgathatunk. Logikus érvelés, engem meggyőzött, mivel tényleg jól éreztem magam vele.
Alig két hónap után már én akartam, hogy együtt legyünk végre :)
Akkor ezek szerint szépen küldi a jeleket a kislány..:DD
Nálam olyanokat mondott,hogy smároljam le azt aki nekem jön be (közbe ő tudta,hogy nekem ő jön be ,egy kedves barátom révén..:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!