Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíts-etek. Hogy legyek jobb mint a többi srác?
Megismerkedtem már régebben egy lánnyal és nagyon szeretném Őt. Persze akad még pár srác aki ugyanígy gondolja. Mivel lehetek jobb mint a többi? Már 1x találkoztunk, de az nem volt az igazi... Egy rendezvényen ahol ott volt az anyukája és a barátnője s neki szintén az anyuja.
Szeretném elhívni valahová, és mit tegyek, hogy érezze : többet akarok. Tudni tudja, de akkor is.
Valamit tanácsoljatok már légy szíves :) Öleljem meg, simítsam az arcát és mondjam, hogy mennyire örülök, hogy találkoztunk? Nem unalmas ez? :D
"Help"
Csak azért egy srácól biztos tudom, hogy akar tőle valamit és nyugtalanít, hogy az én prédámra fáj a foga: De küzdök amég lehet ;) Csak sz-r lesz az egészet újra kezdeni más lánynál.
"Tizenöt perc arra sosem elég,
Hogy tornyot építs fel, de percek alatt leég."
Nem. Azért anyuja előtt nem kezdem el taperolni meg csókolgatni :D
De az előző lánynál első randin volt csók és "tapi" és mégsem lett abból semmi. Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!