Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíts-etek. Hogy legyek jobb mint a többi srác?
Megismerkedtem már régebben egy lánnyal és nagyon szeretném Őt. Persze akad még pár srác aki ugyanígy gondolja. Mivel lehetek jobb mint a többi? Már 1x találkoztunk, de az nem volt az igazi... Egy rendezvényen ahol ott volt az anyukája és a barátnője s neki szintén az anyuja.
Szeretném elhívni valahová, és mit tegyek, hogy érezze : többet akarok. Tudni tudja, de akkor is.
Valamit tanácsoljatok már légy szíves :) Öleljem meg, simítsam az arcát és mondjam, hogy mennyire örülök, hogy találkoztunk? Nem unalmas ez? :D
"Help"
Hali egy új válaszoló :-)
Vigyázz a csókkal/szájrapuszival mert ha ő nem akarja csak azt hiszed akkor nagyot koppanhatsz.
Plusz ami szerintem nagyon fontos hogy ne szeress bele nagyon addig, amíg nem egyértelmű mert ha valamiért mégsem jön össze akkor az nagyon tud fájni......
De anugy az ötleteid jók.
Hajrá;-) aztán majd mesélj akár privátban is.
Az a baj nem tudom neki mi a megszokott. Mert egy előző lánynál már elsőnél csókolóztunk. De itt nem akarom elqrni, arcára csak enged puszit. Na meg én úgy szoktam h átkarolom, kicsit simogatom, arcáról elhúzom a haját, az arcát is elkezdem tényleg nagyon finoman simogatni így 2 ujjal, puszi, és ha úgy jön ki a dolog a száját is "simogatom", megpróbálom óvatosan felém hajtani a fejét és ekkor finoman "elkapom" :)
Bocs ezért h így kivesézem. Majd megírom mi lett, ha jó ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!