Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is úgy van vele, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy van vele, hogy a cigarettázó partnerrel alapból nem kezdene?

Figyelt kérdés
Sajnos férfiként gyakran a szememmel szeretek és kezdeményezek olyan Nőknél is akikről tudom, hogy dohányoznak. Volt már olyan partnerem aki letette a cigit miattam, de ezt nem várhatom el egy kapcsolat elején senkitől. Hétvégén is volt egy nagyon jó randim egy nagyon csinos nővel, de amikor beültünk a kocsiba már kezdtem érezni a cigi szagot ami a ruhájából jött és annyira elment a kedvem az egésztől, hogy miután hazavittem el is köszöntem. Tudom hogy megkérdezhettem volna előre, de akkor nem ismertem volna meg,amit nem bántam meg. Olyan szívesen megcsókoltam volna, de így valahogy nincs hozzá gusztusom. Beszélgetés során szóba hoztam....azt mondta évek óta dohányzik....és azt vártam, hogy hátha azt mondja le kéne szokni, de nem tette.

2017. febr. 6. 11:41
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Egy cigis nővel sem kezdenék. Eléggé büdös általában az ilyen,én pedig allergiás vagyok a szagokra
2017. márc. 4. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!