Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is úgy van vele, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy van vele, hogy a cigarettázó partnerrel alapból nem kezdene?

Figyelt kérdés
Sajnos férfiként gyakran a szememmel szeretek és kezdeményezek olyan Nőknél is akikről tudom, hogy dohányoznak. Volt már olyan partnerem aki letette a cigit miattam, de ezt nem várhatom el egy kapcsolat elején senkitől. Hétvégén is volt egy nagyon jó randim egy nagyon csinos nővel, de amikor beültünk a kocsiba már kezdtem érezni a cigi szagot ami a ruhájából jött és annyira elment a kedvem az egésztől, hogy miután hazavittem el is köszöntem. Tudom hogy megkérdezhettem volna előre, de akkor nem ismertem volna meg,amit nem bántam meg. Olyan szívesen megcsókoltam volna, de így valahogy nincs hozzá gusztusom. Beszélgetés során szóba hoztam....azt mondta évek óta dohányzik....és azt vártam, hogy hátha azt mondja le kéne szokni, de nem tette.

2017. febr. 6. 11:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
Nehéz eldönteni hogy a dohányos, vagy a politikus áll-e hátrébb a listán. De mindketten jóval a tűréshatáron túl vannak.
2017. febr. 6. 12:01
 12/31 anonim ***** válasza:
91%

Próbáltam. Többé nem fogom!

37f

2017. febr. 6. 12:01
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne várd, hogy valaki miattad szokjon le. Olyat keress aki nem dohányzik. Nálam is kizáró ok, nem randiztam soha olyannal aki cigizik. 26/N
2017. febr. 6. 12:11
 14/31 A kérdező kommentje:

"10" reagálva.

Teljesen egyet értek Veled,így kéne hozzáállnom, de ha meglátok valakit aki tetszik a szememnek akkor vágyom rá, hogy megismerjem. Tudom, hogy ha szeretek valakit akkor el lehet viselni a dohány illatot, de ezzel azért nem értek egyet,mert nem úgy viselkedem a partneremmel ahogy szeretnék. Volt olyan párom aki régen cigizett és borzasztó állapotban voltak a fogai amikor megismertük egymást, de azonnal letette a cigit, láttam rajta, hogy küzd és nem gyújtott rá. 3 hónapig voltunk együtt, de elvittem a fogászomhoz és rendbe hozta a fogait, nem érdekelt mibe került. Jó érzés volt utána ránézni,megcsókolni.

2017. febr. 6. 12:11
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Vedd ra, hogy szivjon kevesbe budos cigit. A parome pl eleg budos, toltottet sziv, engem nem zavar de erezni. Az enyemet viszont nem. Ha az utcan szivja az ember, akkor nem ivodik be a ruhaba.

Persze ismerek olyat, aki lakasban meg kocsiban is dohanyzik, az mondjuk gaz.

2017. febr. 6. 12:23
 16/31 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele, de aztán összejöttem a jelenlegi párommal, aki cigizik. Valószínűleg azért nem zavar annyira, mert nem hatalmas láncdohányos, általában teggel, munkába menet, és a munkahelyén szív el pár szálat, mire találkozok vele, már nem is érzem. Olyankor, ha valamiért este is cigizik, pl ha baráti összejövetelek vannak, és iszik, akkor zavar, de amiatt az évi pár alkalom miatt nem szakítok vele. Ha napi másfél dobozt szívna és már a bőrén érezném, biztosan nem is jöttem volna össze vele, de így az a pár alkalom elviselhető, én is eszek annyiszor fokhagymát egy évben, ami meg neki nem tetszik.
2017. febr. 6. 12:25
 17/31 anonim ***** válasza:

Tízes vagyok. Értelek én. Volt olyan párom 2 évig, aki nem cigizett soha, de elfogadott így. Tisztába vagyok a hátrányaival. Sokszor én is érzem a bűzt, amit a cigi okoz a testemen, ruháimon.

Rendes tőled, hogy csak ezért nem dobtad a másikat és próbáltál segíteni rajta.

Magam részéről, csak is olyan nővel jövök össze, aki cigizik, mert én nagyon rég és brutál mennyiséget szívok. Tudom, ezen nálam, a legszerethetőbb nő sem tudna változtatni. Bármin tudtam változtatni az életemben, ez az egy, amin nem.

Azért próbáljál olyan nőt találni, aki nem cigizik. Mindenkit nem fogsz tudni megmenteni a cigitől.

2017. febr. 6. 12:29
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Éremedes lenne már az első beszélgetés alkalmával megtudni,hogy cigizik -e.Ha igen,akkor nem is pazarolni egymás idejét randival meg ilyesmivel.

És lehetnél őszinte, a csaj most nem fogja tudni,hogy miért nem keresed többet. Meg kellett volna mondani ,hogy bocsi,de nem tudtam hogy cigizel, és én nem dohányzó partnert keresek.Ez van. Inkább legyél őszinte és tudd meg már az elején.

Egyébként nekem sem szimpatikus a dohányzás,megértem,hogy nem dohányzót keresel.Nincs ebben semmi gáz,csak tényleg ne raboljátok akkor egymás idejét feleslegesne

2017. febr. 6. 12:30
 19/31 anonim ***** válasza:
91%

Én. Volt egy exem, aki az ismerkedés elején azt mondta, neki megér annyit ez a dolog, hogy lerakja. Ő később tényleg le is szokott. Néha néha ha részeg volt elszívott egy szálat de az esetek döntő többségében nem. Így még megfontolnám máskor is, de úgy, hogy nem akar leszokni, úgy semmiképp. Én se dohányzok egyáltalán, soha nem is gyújtottam rá és nem is fogok.

25L

2017. febr. 6. 12:47
 20/31 anonim ***** válasza:
91%
Nálam is kizáró ok. Én nem károsítom a tüdőm, ő se tegye, se a sajátját, se az enyémet. Rendben,hogy a dohányosok nem érzik az "illatukat", mert már hozzászoktak, de a nem dohányzók 1000-ből 999 dohányost felismernek, abból,h mellé áll/ül. Tényleg ritka,ha nem ismerni fel... Szerencsére nem tudom,h milyen dohányzóval csókolozni,de nem is akarom. Így én is csatlakozom, ahhoz, aki azt írta,h egyszerűen olyan párt kell keresni, amilyen te vagy, ebből a szempontból. 25N
2017. febr. 6. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!