Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy van vele, hogy a cigarettázó partnerrel alapból nem kezdene?
21 es . Majd mi azt tudjuk nyugi. Mindenki a saját normája alapján választ és dönt.
Inkább választanék olyat akinek nincs lába és szerelmes vagyok belé, mint olyat aki nem képes letenni a bagót.
Én is így voltam vele. Mikor a párommal randizgattunk, akkor még cigizett, de ő magától mondta, hogy le akar szokni, így összejöttem vele. Le is szokott nagyon hamar, azóta is gyakran megköszöni, mert már régóta le akarta rakni, de csak én voltam hozzá elég motiváció.
Addig meg megmondtam neki, hogy miután bagózott, utána 1-2 óráig ne akarjon ölelgetni, csókolgatni, stb.
Oké, akkor remélem minden cigis tudja tolerálni, hogy konkrétan hányok a cigiszagtól (igen, KONKRÉTAN, nem csak szófordulat), és szívesen fogná közben a hajamat :D
Nézd, mindenki el tudja dönteni, hogy mit tolerál, meg mit nem. Nálam pl az, ha valakinek nincs lába, abszolút nem hátrány, nekem attól nem lesz rosszabb, nem futóversenyre akarok járni a párommal. A mostani párom pl pont nem is tud futni :D van ugyan lába, de kicsit korlátozottabban tudja használni, mint az átlag, egy betegség miatt. Bennem fel se merült, hogy ennek zavarnia kéne, viszont ha továbbra is cigizett volna, akkor nem jöttem volna össze vele.
Nem örülnék neki, de kezdenék, elvégre férfi vagyok, nem válogathatok úgy mint egy nő, ráadásul manapság olyan divatos lett a dohányzás, hogy a nők 90% szívja, úgy látom hogy már gyakrabban mint a férfiak.
De ha összejönnénk biztos lenne, hogy elég gyakran nyaggatnám azzal, hogy szokjon le. Amúgy nem olyan vészes, egy fogmosás vagy valami szájfrissítő dolog elviszi az ízt, csókolóztam már elég dohányos lánnyal.
Itt többekhez hasonlóan szintén soha nem próbáltam a dohányzást, szerintem nem is fogom.
Alapvetően, dohányossal (értem ezt a "rendes" dohányosra, aki naponta elszív 10-20-30-40 szálat) nem jönnék össze. Egyszerűen taszít a füst, szag stb., nem akarom végignézni ahogy tönkreteszi magát, anyagi vonzat stb.
Viszont, az úgynevezett bulidohányzás (tehát hétvégente, buliban 1-2 szál) nem zavarna, nyilván nem örülnék neki, de ha megmarad ezen a szinten, akkor nem kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!