Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok voltatok már idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott fiú kérdése:

Lányok voltatok már idősebb ffi partnerrel? Milyen volt?

Figyelt kérdés
és bi hajlam csak előny
2015. dec. 7. 04:52
 1/8 anonim válasza:
Én most egy 3 évvel idősebb sráccal vagyok. Igazából nekem semmi különös
2015. dec. 7. 06:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem
2015. dec. 7. 07:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Definiáld, mit értesz "idősebb" alatt. Azért, az az alapértelmezett a legtöbbeknek, hogy a párja 1-2 évvel idősebb nála átlagban, de az annyira nem gyakori, hogy mondjuk 15-20 évvel legyen előrébb az úriember. A párom a legidősebb, akihez közöm volt bármikor is, és ő 7 évvel idősebb. Ebből a szempontból persze, voltam már idősebb ffi partnerrel :D És jó. Mi más lenne. A szex, hacsak nem erőszak, akkor olyan, mint a pizza, mindig jó, még akkor is, amikor nem.
2015. dec. 7. 08:10
 4/8 anonim ***** válasza:

+17 év volt köztünk

Türelmetlen volt, 0 bevezetés, majd hisztiroham amiért lelankadt, nézegette az óráját mint valami idióta.

Később még hónapokig próbált új randit kicsikarni, bevetett mindent, majd legvégül közölte hogy szert tett egy 20 éves modell lányra és vele bezzeg acélos mindig és álomszerű az együttlét, ez volt a végszó :D

2015. dec. 7. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is 17 év a különbség. :D

Szőr, nem szőr tekintetében olyan, mint a korosztályom.

Eleinte nagyon gyors volt egy menet, de már összecsiszolódunk. Benne van mindenben. Elértük a hatalmas élvezéseket, amekkorákat még soha nem éreztem.

2015. dec. 7. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:

10 év volt nekem a maximum a pasi javára,de jó volt.Már csak kitapasztalta,hogy tud örömet szerezni és szívesen is tette.

22/N

2015. dec. 7. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Úgy érzem magam vele, mint egy királylány.

Ő 46F én 24N

2015. dec. 7. 22:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sokkal jobbak mint amire gondoltam!!
2015. dec. 8. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!