Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyan partnerrel, aki kicsit kényszeres?
-Tisztaságmániás
-többször is ellenőriz dolgokat (zárakat, ablakokat)
-maximalista
a tisztaságmánia szerintem jó dolog, én örülnék neki ha mindig tisztaság van, mondjuk attól függ milyen mértékű.
a maximalizmus abszolút pozitív tulajdonság szerintem.
zárakat ablakokat miért ellenőriz le? fél, hogy betörnek vagy ilyesmi? barátom is ilyen, fóbiája van a betörőktől elég durván. ebben mondjuk segíthetsz neki, ellenőrzöd vele esténként a zárakat, hogy megnyugodjon :D
Második válaszoló: a tisztaságmánia nem az, hogy egyszerűen csak szereti a rendet és a tisztaságot, hanem azt, hogy az őrület környékezi, ha nincs minden 100%-ban rendben. Két ilyen személyt is ismerek/ismertem... Tisztaságmánia, ha állandóan rendet rak és takarít valaki, és ez elég sok idejét viszi el. Ha együtt laksz valaki ilyennel, és kb. normális, hétköznapi a tisztaságigényed, előbb-utóbb elkezd majd szekálni.
A kérdezőnek válaszolva, a tisztaságmánia és a maximalizmus nálam abszolút kizáró. Senki se tökéletes, aki pedig megpróbál az lenni, állandóan csalódni fog, és dühös lesz.
A többszöri ellenőrzés nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!