Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ti randiznátok egy mentőtiszttel?
Az időhiányt, az állandó kimerültséget, a változó műszakokat, valamint a nem túl nőies hivatást tekintetbe véve. :)
Normális válaszokat kérek!
Miért baj, hogy mentőtiszt? :)
elég tiszteletre méltó munka....
amúgy meg ha szimpatikus és aranyos akkor miért ne? :)
25/f
Köszi a válaszokat! :)
Nem vagyok mentőtiszt még, de annak készülök.
Külön nem baj, hogy mentőtiszt, csak a felsorolt indokok miatt kérdeztem. Egyébként szerintem nagyon szép szakma, szóval nem sértésnek szántam a kérdést:)
Az időhiány meg a változó műszakbeosztás (igaz talán több rendszeresség van benne) nálam is megvan - egyértelműen ez nem okozna akadályt.
Hogy mit dolgozol sem gond - legalábbis amíg nem kajálás közben szeretnéd kitárgyalni a legcsúnyább eseteket. A szüleim és a húgom is egészségügyisek, ugye mikor máskor van idő beszélgetni, mint kajálás előtt-alatt, hát persze hogy akkor jut eszükbe... :D Nem vészes, meg simán bírom, meg tudom hogy jobb kiadni bizonyos dolgokat/élményeket az embernek magából, dehát várják meg amíg befejezem. :)
Az állandó kimerültség attól függ mit takar. Ha várhatóan nyugdíjig a melón kívül csak az otthon fetrengés van, az azért biztosan gond lenne egy idő után. Kell a közös szabadidő meg a közös szabadidős programok hogy az ember megismerje a másikat (ugye a fent említett krónikus időhiány ellenére is).
De ennyivel, hogy "mentőtiszt vagyok" nem tudnál elriasztani. :P
27F
A munka egy dolog és más a párkapcsolat!
Társ legyen! Mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!