Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy van vele, hogy a cigarettázó partnerrel alapból nem kezdene?
Én is így vagyok alapból nem kezdenék dohányos nővel.
Viszont volt már olyan akinél ez nem zavart volna így is összejöttem volna vele. Illetve volt is akivel igen, ő később leszokott.
A baj az amit mondasz. Folyamatosan érzed a cigi miatt a bűzt és ez visszataszító. Valamint ha a csókra kerül a sor, hát gondolom minden nem dohányzó tudja milyen egy dohányos csókja....
És sokszor hiába mondod most ne szívd már el légyszives mondjuk a szex előtt mert akkor folyamatosan azt érzed csókolózás közben.... mert függő, persze hogy elszívja előtte....
Dohányzom, nő miatt nem tenném le, viszont ha a lányka eléggé le tudna kötni 24/7 ami szinte teljességgel lehetetlen, megfontolnám, hogy szükségem van-e rá.
20/f
Soha nem dohányoztam, nem is próbáltam ki.
Gusztustalan és egészségtelen szokásnak tartom.
Ha én nem dohányzom, elvárom ezt, a páromtól is.
29N
Utálom a cigit,büdös,költséges és teljesen értelmetlen szokás.Viszont,ha a partnerem idővel leszokik róla(max 2-3 hónapon belül),akkor nem gond,ez nálam még nem kizáró ok.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!