Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is úgy van vele, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy van vele, hogy a cigarettázó partnerrel alapból nem kezdene?

Figyelt kérdés
Sajnos férfiként gyakran a szememmel szeretek és kezdeményezek olyan Nőknél is akikről tudom, hogy dohányoznak. Volt már olyan partnerem aki letette a cigit miattam, de ezt nem várhatom el egy kapcsolat elején senkitől. Hétvégén is volt egy nagyon jó randim egy nagyon csinos nővel, de amikor beültünk a kocsiba már kezdtem érezni a cigi szagot ami a ruhájából jött és annyira elment a kedvem az egésztől, hogy miután hazavittem el is köszöntem. Tudom hogy megkérdezhettem volna előre, de akkor nem ismertem volna meg,amit nem bántam meg. Olyan szívesen megcsókoltam volna, de így valahogy nincs hozzá gusztusom. Beszélgetés során szóba hoztam....azt mondta évek óta dohányzik....és azt vártam, hogy hátha azt mondja le kéne szokni, de nem tette.

2017. febr. 6. 11:41
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%
Például én így vagyok vele. 36N
2017. febr. 6. 11:45
 2/31 anonim ***** válasza:
85%

én is így vagyok vele

39/F

2017. febr. 6. 11:48
 3/31 anonim ***** válasza:
85%

Én is így vagyok alapból nem kezdenék dohányos nővel.

Viszont volt már olyan akinél ez nem zavart volna így is összejöttem volna vele. Illetve volt is akivel igen, ő később leszokott.

A baj az amit mondasz. Folyamatosan érzed a cigi miatt a bűzt és ez visszataszító. Valamint ha a csókra kerül a sor, hát gondolom minden nem dohányzó tudja milyen egy dohányos csókja....

És sokszor hiába mondod most ne szívd már el légyszives mondjuk a szex előtt mert akkor folyamatosan azt érzed csókolózás közben.... mert függő, persze hogy elszívja előtte....

2017. febr. 6. 11:49
 4/31 anonim ***** válasza:
5%

Dohányzom, nő miatt nem tenném le, viszont ha a lányka eléggé le tudna kötni 24/7 ami szinte teljességgel lehetetlen, megfontolnám, hogy szükségem van-e rá.

20/f

2017. febr. 6. 11:51
 5/31 anonim ***** válasza:
85%

Soha nem dohányoztam, nem is próbáltam ki.

Gusztustalan és egészségtelen szokásnak tartom.

Ha én nem dohányzom, elvárom ezt, a páromtól is.

29N

2017. febr. 6. 11:53
 6/31 anonim ***** válasza:
89%
Ha a legjobb pasi lenne akkor se kéne ha cigizik! 38n
2017. febr. 6. 11:55
 7/31 anonim ***** válasza:
83%

Utálom a cigit,büdös,költséges és teljesen értelmetlen szokás.Viszont,ha a partnerem idővel leszokik róla(max 2-3 hónapon belül),akkor nem gond,ez nálam még nem kizáró ok.

20L

2017. febr. 6. 11:56
 8/31 anonim ***** válasza:
51%
Da. Nem kell cigis nő. Viszont plusz pont, ha sportol. ;)
2017. febr. 6. 11:58
 9/31 anonim ***** válasza:
52%
Lehet ezt a dolgot úgy is nézni, hogy mi van akkor, ha valakit nem dohányzóként megszeretsz, vagy bele is habarodsz, még viszonzott is lenne a dolog, de sajnos az illető dohányzik - nekem ne mondja már senki, hogy a bűzrudak miatt lemondanának egy szerelemről. Az csak egy káros szenvedély, de ettől nem lesz valaki "rosszabb" ember. A nyilvánvaló egészségügyi hátulütők mellett a legnagyobb baj a dohányzással az a flegma, unott, nemtörődöm, a világot lesz*ró attitűd, ami hozzá társul. Ez nőknél különösen kiábrándító tud lenni, ellenben vannak nők, akik számára vonzó egy dohányzó pasi, mert a férfiasság vonásait hordozza magában cigizés közben, legalábbis ezt a látszatot kelti.
2017. febr. 6. 11:58
 10/31 anonim ***** válasza:
74%
Ezen mi a probléma? Én cigizek és mindig olyan nőkkel jöttem össze, aki szintén cigizik. Olyannal kell össze jönni, aki nem cigizik és kész. Sok cigiző és sok nem cigiző ember van. Találhat mindenki hozzá illőt.
2017. febr. 6. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!