Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elítélendő, ha egy lány erotikus munkát végez? Nem prostitúció. Mit gondoltok, ha egy fiatal nő nem egy lángész, de szép, akkor mégis hogy szerezhetne pénzt?
"A mérlegképes könyvelői nem menne."
Persze, hogy nem. Lusta vagy hozzá és csak a könnyű út érdekel. De akkor mi a gond azzal, ha úgy kezelnek, hogy lusta vagy hozzá és a könnyű út érdekel? Miért tartsunk téged valamire is?
Kezdem érteni... tehat mindenki, aki nem szexmunkabol finanszirozza az eletet, az 1. mesebeli szerencsegyermek, akiehez hasonlo szerencse egyszer erkezik a Foldre minden Kek Holddal. 2. Hazudik. 3. Einsteint megszegyenito langesz. 3. Szerencsegyermek + langesz (ez a kombinacio plane csak minden Piros Holddal ereszkedik ala silany vilagunkra). 4. Nyomorog.
Hogyne... azert remelem, nem kapsz a meglepettsegtol szivinfarktust, ha azt mondom, hogy pl. en is valahogy megelek, pedig se maszturbacios segedeszkoz nem vagyok, se pedig Bill Gates szerelemgyereke, hanem... kapaszkodj meg: tanultam, mellette egyszeru irodai munkat vallaltam (bezony am ebbol tellett mindig fodraszra, kozmetikusra, akarmire, es egy kis tehetseggel meg olcso repjegyeket is ki tudok fogni, igy nem csak otthon punnyadok), ahova diplomazas utan is visszavarnak szeretettel es jo fizetessel (amibol ismet kapaszkodj meg... siman fent tudok majd tartani egy lakast es a sajat eletemet). Es mit csinaltam ehhez? Kifogasok helyett munkat kerestem, ahol szakmailag is fejlodhetek, es tanultam... hihetetlen bonyolult es elkepzelhetetlen tenyleg. Te viszont szimplan nem akarod ezt, mert egyszerubb x ezerert webkamon mindenfele foszer elott maszturbalgatni, majd idejonni, es azt ecsetelni, hogy mashogy az eletet egyszeruen nem lehet megoldani (ha meg megis meg lehet, akkor lasd az elso 4 pontomat..).
62#
De simán lehet szimpla troll is a kérdező, mert olyat se ír le szerintem egy nő sem, hogy egy nőnek vagy a családjánál vagy a pasijával a helye és nem normális, ha egyedül kell boldogulnia :D
#61 néztem milyen a tananyag és milyen a bukási arány.
#62 nem a könnyű út érdekelT, tanultam, de nem jött be.
#63 ezen nevetek, több nőv is megbeszéltem már, hogy mennyivel könnyebb férfire támaszkodni.
"#61 néztem milyen a tananyag és milyen a bukási arány. "
Akkor most nézd meg, hogy milyen az aránya annak, hogy elítélik az erotikus munkát végzőket. Nos, melyik a rosszabb?
A bukási arány azt mutatja, hogy milyen nehéz. Azzal, hogy te az alapján le is mondtál a dologról, szimplán csak lusta vagy. Közgazdasági végzettséged van, nem? Akkor óriási eséllyel megcsinálhatnád.
"#63 ezen nevetek, több nőv is megbeszéltem már, hogy mennyivel könnyebb férfire támaszkodni."
Azt is beszéld meg velük, hogy mennyire nem lesz tartásuk, normális életük és mennyire nem tartják idővel semmire őket. Fiatalabb korban megy, 40 után már egyre problémásabb ez a lehetőség. Mert a tárgyakat folyamatosan lecserélik újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!