Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan elítélendő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan elítélendő, ha egy lány erotikus munkát végez? Nem prostitúció. Mit gondoltok, ha egy fiatal nő nem egy lángész, de szép, akkor mégis hogy szerezhetne pénzt?

Figyelt kérdés
Sokan elítélik az erotikus munkát (vetkőzés, tánc), de nem gondolnak bele, hogy m.o.-n egy pályakezdő fiatal nő ezért kap annyi pénzt, hogy kenyéren kívül másra is jusson. Pl. Külön költözés, fodrász, ruha

2017. jan. 31. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:
Rengeteg fiatal nő ismerősöm van, akinek vállalható a munkája, mégis a szüleik vagy a pasijuk fedezik a kiadásaik nagyrészét. Ez a normális, ez van.
2017. jan. 31. 19:37
 32/69 A kérdező kommentje:
Igen, biztos van más út is, ha az embernek protekciója van, vagy átlag feletti iq-ja, vagy nagy mázlija, vagy nem akar önálló lenni.
2017. jan. 31. 19:39
 33/69 anonim ***** válasza:
15%

Budapesten aztan plane akad egy rakas munka amibol olcsobb alberletet ki lehet fizetni. Ha egyedul elsz, nem kell 65 nm-es lakast berelned. 130-150 ezerbol szerintem boven meg lehet elni a belvaroson kivul. Fodraszhoz nem jar az ember minden heten es ruhakat se hetente vesznek altalaban.

Ha neked mindenfele extra kell, akkor hajra, de remelem vagod, hogy parkapcsolatra sok eselyed nincsen, maximum olyan emberrel akinek csak kell egy lyuk csinos csomagolasban.

2017. jan. 31. 19:40
 34/69 A kérdező kommentje:

Semmilyen extra nem kell.

Első körben szeretném magam eltartani, utána jönne csak egy párkapcsolat. Erről most még szó sincs, próbálok saját lábakon állni.

2017. jan. 31. 19:43
 35/69 anonim ***** válasza:
74%
Az előbb írtam le,hogy én mennyi pénzből álltam a saját lábamra :) Na az igazsághoz hozzátartozik,hogy nekem lakásom úgy lett,hogy előtte voltam kint külföldön, segítséggel jutottam ki, de végig csináltam, az ott összegyűjtött pénzhez itthon még vettem fel hitelt, így vettem egy kis lakást magamnak. ha megszorulnék, akkor lenne segítségem,de igyekszem úgy alakítani a dolgaimat,hogy ne szoruljak meg. Most pl. te is megtanulnál angolul,vagy németül nem kell perfekt közel sem, annyi,hogy értsd amit mondanak, meg valamit tudj felelni. Ha helytelenül ragozol, vagy rossz a szórend,akkor is megértik, elmész egy konyhára dolgozni, kb olyan 300 ezret megkapsz tisztán. Angliában pl hetente volt fizetés, igaz a szezon eleje szar volt,alig volt vendég,volt,hogy "haza" is küldtek, mármint vissza a szállásra, nincs vendég,nincs pénz. A közepén viszont volt olyan hét,hogy 200-300 font körül megkerestem, az egy hétre nem rossz pénz, persze az ilyen helyeken,ha úgy van kell nyomatni a melót rendesen. Most ez nem azért írtam le,hogy feltétlen te is ezt csináld, hanem csak mint lehetőséget felvázoltam.
2017. jan. 31. 19:45
 36/69 anonim ***** válasza:
76%
Elvégeznél egy fodrász-kozmetikus tanfolyamot pl. akkor később,ha ügyes vagy,meg van némi szerencséd, nyithatsz egy saját vállalkozást is. Legyen kitűzött célod és arra kell törekedni,hogy azt elérd, az odáig vezető út pedig sokszor nehéz, de kitartással végig lehet járni. Mit gondolsz akiknek becsületes úton vannak eltéve 100 ezrei, vagy milliói, azoknak nem kellett megküzdenie érte? Dehogy nem. Menne ez neked is, csak nem nagyon látom benned az akarást és a kitartást, az a legfőbb gond, hogy hamar feladod, lebecsülöd magad. Sok emberről ellehet mondani,hogy nem egy lángész,de a munkahelyén ért a dolgához, eltudja adni magát, előbb-utóbb előrébb lép. Egy vezetőt nem az fogja érdekelni, hogy pl mennyire vagy j fejszámoló, vagy pl elmond Petőfi életrajzát pontról pontra, hanem a munkádban mennyire vagy jó, mennyi lehetőséget lát benned a fejlődésre. Ahol én dolgozok ott sokan betanított munkásokból lettek csoport vezetők, vagy superviserek, persze ehhez idő kellett. Az pedig már nem keres rosszul :) Mondhatni nem csak keres, az már talál is :)
2017. jan. 31. 19:56
 37/69 anonim ***** válasza:

Az elethez esz kell. Iszonyat sok konfliktus adodik,amikor buta elettarsam van.

Szerintem ne reklamozd ezeket. Eleg ego. Fizesd be magad nyelvtanfolyymokra,egyetemre. A fiatalsag mulando...

2017. jan. 31. 20:06
 38/69 anonim ***** válasza:
81%
A helyzet az, hogy te szimplán csak kifogásokat keresel. Gazdasági végzettséggel simán továbbképezhetnéd magad mérlegképes könyvelőnek és elég jól keresnél. 130-ból is simán kijöhetnél, ha van egy kis eszed és nem szórod a pénzt.
2017. jan. 31. 20:32
 39/69 anonim ***** válasza:
Menj rendőrnek vagy vasutasnak.Kellenek oda az emberek.Mindegyik pontosan fizet bejelent.Vannak bónuszok.Plusz karrier.Csak tanulni kell ezerrel...Hajrá.
2017. jan. 31. 20:59
 40/69 anonim ***** válasza:

Én nem ítélem el.

De munka az van.Holnap megyek állásinterjûra, ha összejön, a nettóm lesz 140-160 között, plusz cafeteria, bónusz.Igen, egy gyárba megyek.És nincs érettségim.Igaz, házam sem, élettársam van, plusz egy 7 éves lányom.Tùl vagyok egy váláson.Eszem megvolt, de lusta voltam anno.

Hónapok óta nem dolgozom, nem rágjuk a küszöböt, az ö háza, hitel nincs, egy autó van, kimondottan kulturált és szép házban lakunk, ha nekem is lesz fizetésem, még jobb lesz.

Szóval munka van, csak keresni kell.Ha nekem olyan végzettsëgem lenne mint neked, nem itt tartanék.

Gondold át a dolgokat, mert késöbb megbánod.

Én többet is csináltam jóval huszonévesen mint Te, szívesen visszaforgatnám az idö kerekét.

Sok szerencsét!

32N

2017. jan. 31. 21:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!