Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elítélendő, ha egy lány erotikus munkát végez? Nem prostitúció. Mit gondoltok, ha egy fiatal nő nem egy lángész, de szép, akkor mégis hogy szerezhetne pénzt?
Budapesten aztan plane akad egy rakas munka amibol olcsobb alberletet ki lehet fizetni. Ha egyedul elsz, nem kell 65 nm-es lakast berelned. 130-150 ezerbol szerintem boven meg lehet elni a belvaroson kivul. Fodraszhoz nem jar az ember minden heten es ruhakat se hetente vesznek altalaban.
Ha neked mindenfele extra kell, akkor hajra, de remelem vagod, hogy parkapcsolatra sok eselyed nincsen, maximum olyan emberrel akinek csak kell egy lyuk csinos csomagolasban.
Semmilyen extra nem kell.
Első körben szeretném magam eltartani, utána jönne csak egy párkapcsolat. Erről most még szó sincs, próbálok saját lábakon állni.
Az elethez esz kell. Iszonyat sok konfliktus adodik,amikor buta elettarsam van.
Szerintem ne reklamozd ezeket. Eleg ego. Fizesd be magad nyelvtanfolyymokra,egyetemre. A fiatalsag mulando...
Én nem ítélem el.
De munka az van.Holnap megyek állásinterjûra, ha összejön, a nettóm lesz 140-160 között, plusz cafeteria, bónusz.Igen, egy gyárba megyek.És nincs érettségim.Igaz, házam sem, élettársam van, plusz egy 7 éves lányom.Tùl vagyok egy váláson.Eszem megvolt, de lusta voltam anno.
Hónapok óta nem dolgozom, nem rágjuk a küszöböt, az ö háza, hitel nincs, egy autó van, kimondottan kulturált és szép házban lakunk, ha nekem is lesz fizetésem, még jobb lesz.
Szóval munka van, csak keresni kell.Ha nekem olyan végzettsëgem lenne mint neked, nem itt tartanék.
Gondold át a dolgokat, mert késöbb megbánod.
Én többet is csináltam jóval huszonévesen mint Te, szívesen visszaforgatnám az idö kerekét.
Sok szerencsét!
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!