Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyannal aki erotikus masszázst vállal?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal,beszélgettünk és elmondta,hogy szokott ilyen masszázst vállalni. Találkoznátok vele,lehet ebből komolyabb kapcsolat?2016. dec. 5. 00:30
1/27 anonim válasza:
Ne hasznald tobbre, mint amire valo...
2/27 A kérdező kommentje:
Ezt hogyan érted? Én komoly kapcsolatot akarok és nagyon tetszik.
2016. dec. 5. 00:50
3/27 anonim válasza:
Elküldeném egy barátomat erre a masszázsra, hogy megtudjam mennyi fér bele a lánynak. Nem biztos, hogy "csak" masszázs
4/27 anonim válasza:
Ha nem zavar a munkája, akkor lehet.
Ne másoktól kérdezd, mert keveseknek fér ez bele.
5/27 A kérdező kommentje:
3# Ez jó ötlet,köszi.
2016. dec. 5. 01:07
6/27 anonim válasza:
Tegyél már úgy, mintha nem tudnád, mit takar az "erotikus masszázs" fogalom....Azért hívják igy a kurv-k , mert egyébként btkba ütközne. De nem érdekes...
7/27 A kérdező kommentje:
Utolsó.Tudom,igen.Kézzel kisajtolja belőled a masszázs végén
2016. dec. 5. 01:23
8/27 anonim válasza:
Ja. meg ha kézzel...hülye vagy, ha ezt hiszed, az a helyzet:)
9/27 anonim válasza:
Na jó, segítek. Végülis erre való az oldal, noha a minden kétséget kizáró igazságokat itt valami furcsa oknál fogva 0 % ra "értékelik" . Az a csaj, akivel össze akarsz jönni, hivatásos k.va. Ez van. Nyilván a saját elmondása szerint ő nem az, hanem "erotikus masször".
Ez a szémodra számodra szomor helyzet. (egyébként meg, ha meg csak szimplán kiveri másoknak, az rendben van? cak kérdem...költőileg természetesen)
10/27 anonim válasza:
Én bármelyik lánnyal randiznék. :D
Most azért mert masszázst vállal azért ne legyen fiúja??
Egyébként ahogy látod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!