Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire randiznátok egy jól nevelt sráccal?
Mi az, hogy "nem néznétek ki, hogy rosszra gondolna" ?
Úgy érted szexre, vagy valami beteg perverz dologra?
2
Szexre értem. Nem fejezi ki jól a szexualitását.
Szóban nem fejezi ki a szexualitást attól meg lehet valaki jó a szexben.
Csak nem beszelni szeret róla mivel azt csinálni kell leginkább.
felejtsd el! a jónevelt jófiú csak akkor kell a nőknek, ha már van egy porontyuk a vadbaromtól aki elhagyta őket és kell egy pótapuka aki eltartja őket.
kapsz egy kis szánalomszexet évente 1x azt érd be annyival
Előzőknek szól:
Én meg a végletekben gondolkodó embereket nem bírom, csak szűzfiú hozzáállás vagy a rámenős atomkan, aki egyből ágyba akar cibálni. Szóval szerintetek csak és kizárólag ezek az alternatívák léteznek. Hejj...
Megint témánál vagyunk. És tudjátok mit? Eszem ágában sincs megcáfolni, felőlem teperjétek le a nőt bátran, nem engem fognak elküldeni a sunyiba... :D
Már minden kérdésből ilyen kis "harcok" alakulnak ki?
Én is válaszoltam a kérdésre és eleg szomorú, hogy mindenhol az jön ki, hogy az emberek akar férfi akar nő a régi sérelmek vagy negatív tapasztalatok miatt esélyt sem adnak egy normális nőnek vagy férfinak ha szép a nő az gyanús, ha sármos a férfi "tuti megcsal". Így senki ne is akarjon ismerkedni, de főleg ne panaszkodjon arra, hogy nincs senkije.
Oda kell figyelni a másikra ennyi egy kapcsolat titka.
Általában amit a lányok gondolnak hogy "jól nevelt/rendes legyen" az értelemszerűen náluk mást jelent, mint nekünk férfiaknak.
Ha meg nem mutatja ki semennyire hogy szexuális lény, csak finomkodik, akkor azon nyomban bekerül a barátzónába. Meg összességében a jófiús viselkedéssel nem lehet a nőknél semmit elérni.
Maximum már csak akkor, amikor a nők biológiai órája ketyeg, és balekot kell fogni, de ugye ilyenkor teljesen más szempont szerint választanak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!