Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti randiznátok egy ilyen sráccal? Ha igen, miért nem?

Figyelt kérdés

186cm magas, erős, izmos 95kg-os srác vagyok, barna hajjal, kék szemekkel. Minden nap sportolok, személyi edzőként tevékenykedek.

Mégis, ha komoly, ha laza kapcsolatot szeretnék, nehezebb dolgom van, mint gondolná az ember. Miért lehet ez? Ha minden visszajelzés jó, mi a gond?

2016. febr. 3. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

"Ha igen, miért nem?"

Te vagy-e a Ludas, és ha nem mered-e tagadni?

2016. febr. 3. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Ennyiből nehéz leszűrni. Ha nem vagy bunkó, büdös vagy ronda akkor csak sikerült pont olyan csajt választani akinek nem te vagy az esete.
2016. febr. 3. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

1) személyi edző vagy --> sok idő a munka, sok idő magadat karbantartani --> kevés idő rám

2) minden nap rengeteg új emberrel (nővel) találkozol, kerülsz közelebbi kapcsolatba ami zavaró lehet

3) valószínűleg nem tetszene neked a husis combom meg karom, szóval nem is tartanálak 'esélyesnek' (vagyis magamat nem tartanám annak :D)

2016. febr. 3. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Hát talán az a gond hogy elegük van már a sportos kigyúrt izomagyakból akik csak a saját testükkel vannak elfoglalva, és magukat fotózzák félmeztelenül (ne mond hogy nem fotóztad magadat félmeztelenül). Lehethogy jól nézel ki de ennél azért több kell. A külső mellett fontos a pénz is azt meg edzősködésből annyira nem lehet előteremteni csak ha sztárokat edzel. Ne haragudj de szerintem te csak alkalmi partnereket tudsz szerezni a (gondolom) min. 20 centis farkadra.
2016. febr. 3. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem :-) De biztos, mert előítéletes vagyok :-D
2016. febr. 3. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
A szeméyli edzőkkel általában komolyra nem terveznekés az is lehet,hogy a szemékyiséged se olyan,amivel megfognál bárkit,hiába nézel ki jól.Én se vagyok egy bombázó,de tőlem aztán akármilyen jóképű lehet egy fazon,ha a személyisége nem fog meg.
2016. febr. 3. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Sok nő is előítéletes, és lehet az az első benyomásuk, hogy egy izomagy vagy.

Férjem is pont ilyen. :D

Igazi vérmacsó, sporttal foglalkozik gyerekkora óta, és nagyon sokat is tud róla beszélni. Én meg amúgy sem vagyok egy fitnesszcica, gondoltam is, hogy sokat úgyse akarhat tőlem, csak már minden jó csaj megvolt a környéken, most jönnek a dundik. :D

Első randin be se állt a szája, sokat beszélt a sportról, adta a macsót. Ott is hagytam, hogy bocs, de jön a buszom.

Aztán mikor adtam neki még egy esélyt, akkor kiderült, hogy tök értelmes, mély érzésű, normális fickó, kemény gyerekkorral. De idő kellett hozzá, hogy önmagát adja.

Néha már szinte csodálkozok rajta, hogy milyen sok embernek nem szimpatikus elsőre. :)

2016. febr. 4. 08:17
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Az utolsó nő az szerintem segghülye. A kérdésedre válaszolva. A csajozás az több komponensű. Igénytelen nőt találsz, akinek elég egy pozitív tulajdonság, jelenesetben az izmos tested. Az értékeid te kell ismerd, ha tényleg csak ennyi vagy, akkor ilyent keress, ennyi.
2016. febr. 4. 09:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, tényleg hasznosak voltak :)

Nem a vendégeim közt szoktam próbálkozni, hiszen egy-egy olyannal rengeteget lehet veszíteni.

Nem csak a sportról lehet velem beszélni, de óratartás közben két gyakorlat váltásánál nem idézek Freud emlékirataiból, így végül is, aki ott lát, az nem hall más témát.

Igyekszem azonban az itt olvasottakat a javamra fordítani és valamit összehozni. :)

2016. febr. 5. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!