Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti randiznátok egy ilyen sráccal? Ha igen, miért nem?
186cm magas, erős, izmos 95kg-os srác vagyok, barna hajjal, kék szemekkel. Minden nap sportolok, személyi edzőként tevékenykedek.
Mégis, ha komoly, ha laza kapcsolatot szeretnék, nehezebb dolgom van, mint gondolná az ember. Miért lehet ez? Ha minden visszajelzés jó, mi a gond?
"Ha igen, miért nem?"
Te vagy-e a Ludas, és ha nem mered-e tagadni?
1) személyi edző vagy --> sok idő a munka, sok idő magadat karbantartani --> kevés idő rám
2) minden nap rengeteg új emberrel (nővel) találkozol, kerülsz közelebbi kapcsolatba ami zavaró lehet
3) valószínűleg nem tetszene neked a husis combom meg karom, szóval nem is tartanálak 'esélyesnek' (vagyis magamat nem tartanám annak :D)
Sok nő is előítéletes, és lehet az az első benyomásuk, hogy egy izomagy vagy.
Férjem is pont ilyen. :D
Igazi vérmacsó, sporttal foglalkozik gyerekkora óta, és nagyon sokat is tud róla beszélni. Én meg amúgy sem vagyok egy fitnesszcica, gondoltam is, hogy sokat úgyse akarhat tőlem, csak már minden jó csaj megvolt a környéken, most jönnek a dundik. :D
Első randin be se állt a szája, sokat beszélt a sportról, adta a macsót. Ott is hagytam, hogy bocs, de jön a buszom.
Aztán mikor adtam neki még egy esélyt, akkor kiderült, hogy tök értelmes, mély érzésű, normális fickó, kemény gyerekkorral. De idő kellett hozzá, hogy önmagát adja.
Néha már szinte csodálkozok rajta, hogy milyen sok embernek nem szimpatikus elsőre. :)
Köszönöm a válaszokat, tényleg hasznosak voltak :)
Nem a vendégeim közt szoktam próbálkozni, hiszen egy-egy olyannal rengeteget lehet veszíteni.
Nem csak a sportról lehet velem beszélni, de óratartás közben két gyakorlat váltásánál nem idézek Freud emlékirataiból, így végül is, aki ott lát, az nem hall más témát.
Igyekszem azonban az itt olvasottakat a javamra fordítani és valamit összehozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!