Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok olyannal aki erotikus masszázst vállal?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal,beszélgettünk és elmondta,hogy szokott ilyen masszázst vállalni. Találkoznátok vele,lehet ebből komolyabb kapcsolat?
2016. dec. 5. 00:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nagyon bejönne egy ilyen lány. Tud olyat, amit kevesen tudnak jól csinálni.
2016. dec. 5. 03:27
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

"erotikus masszázs" vagyis prosti.

Kérdésre válaszólva: Nem.

2016. dec. 5. 07:39
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Raneztem a masszazs kategoriara rosszlanyokon es 250-bol kb 180-an vallalnak natur franciat.
2016. dec. 5. 09:20
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
A maradek hetven szaja pedig par bankot latva rogton kitarul, nem kell aggodni. Kerdezo, ne legy bolond. Ez a lany egy prosti, es annyi van benne, hogy magat arulja nemi penzert... komolyan ez kene neked?
2016. dec. 5. 09:23
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
nem, mert a masszázs nem csak masszázst jelent...
2016. dec. 5. 10:13
 16/27 anonim ***** válasza:

Teszteld le.

Én is járok ilyen helyre,de ő csak masszázst és a végén finom kézi levezetést vállal. Vagyunk már annyira jó viszonyban évek alatt,hogy akár több is lehetne és még sincs benne.

Van akinek ez fizu kiegészítés és nem gondolnám,hogy prosti.

Természetesen van olyan lány is,aki annak hirdeti és a helyszínen szembesülsz,mindent bevállal,csak éppen masszázst nem.

De általában a telefonban elmondják,hogy mire számíthat a vendég.

Én nem zárnám ki az ismerkedést,utánajárnék,hogy mi van.

Gondolom annyira nem ostoba,ha mást is csinálna,akkor elmondaná őszintén,hiszen bármikor leellenőrizhető.

2016. dec. 5. 13:17
 17/27 anonim válasza:
Kipróbáljam? :D
2016. dec. 6. 11:38
 18/27 anonim ***** válasza:
Mit jelent az erotikus? Orál van? Mert akkor nem. Nem akarok semmit elkapni és egyébként sem férne bele.
2016. dec. 6. 12:04
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszi. Ma megy a barátom hozzá. Egyelőre a teloba nem mondott se orált,se aktust,csak kézi ha igénylik.Majd megírom a fejleményeket.
2016. dec. 6. 14:32
 20/27 anonim ***** válasza:

No, mi lett az eredmény?

Hogy döntöttél, fogtok randizni?

2016. dec. 7. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!