Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok olyannal aki erotikus masszázst vállal?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal,beszélgettünk és elmondta,hogy szokott ilyen masszázst vállalni. Találkoznátok vele,lehet ebből komolyabb kapcsolat?
2016. dec. 5. 00:30
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Igen,fogunk hétvégén. Semmi extra nincs,csak kézi. Kicsit zűrös az anyagi helyzete,azért vállalja ezt is be.

De legalább már tudom,milyen közvetlen,jópofa,nem egy kuka,mindenről lehet vele beszélgetni. Remélem sikeres lesz a randink és komolyabbra tud majd fordulni.

Erre szokták azt mondani:Ne ítélj,amíg nem ismersz.

Köszi mindenkinek a válaszokat.

2016. dec. 7. 19:07
 22/27 anonim ***** válasza:
23%
Es szerinted hany percbe telne rabeszelni a leanyzot nehany "Deak" tarsasagaban, hogy ugyan kapja mar be is picit...? Picit meg tobbet lengetnenek, le is nyelne azonnal, es dobna szet a labait privatban, mert ami ilyet csinal, az lehet hogy nem "kuka", de elvei nincsenek... az meg hogy az anyagi nehezsegeit ezzel akarja megoldani mindent elmond rola. Nekem is vannak nehezsegeim, sot a csaladban volt, amikor nem volt penzunk kajara, de megse lattam anyamat elindulni, idegen faszik fitymajanal matatni penzert... ellenben rendes munkat keresni es talalni, na azt lattam. Arrol nem is beszelve, hogy inkabb nem akarok belegondolni, milyen hanyinger futna vegigrajtam, miutan egy jol megdolgozott munkanap utan hazaerne, es egy finom csok kereteben vegigsimitana az arcomon...
2016. dec. 7. 19:13
 23/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Talán magadból indulsz ki,hogy ezt feltételezed? Talán te néhány bankóért megtennéd? Nem is ismered,akkor miről beszélsz? Ne aggódj,meg van a tervem a további tesztelésre,és addig,ameddig azon nem bukik el,én hiszek neki.
2016. dec. 7. 19:50
 24/27 anonim ***** válasza:
10%
Nem, a baratnodbol indulok ki (en hogy jovok ide? Nem simogatnam senki farkat a paromen kivul semmi penzert.) x ezerert meg csak veri, x tobb ezerert mar lehet mast is csinal. Mi tartana vissza? Magam reszerol mint irtam a rendes munkat preferalom a legnehezebb helyzetekben is.
2016. dec. 7. 19:52
 25/27 anonim ***** válasza:
Sokan sem,mi pénzért nem csinálnak többet előző, akár hiszed, akár nem. Te valószínűleg azért vagy kiakadva, mert attól tartasz, hogy a te a párod is ilyen helyekre jár.
2016. dec. 7. 21:24
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

"De legalább már tudom,milyen közvetlen,jópofa,nem egy kuka,mindenről lehet vele beszélgetni."

Mint a kvák általában...

Utolsónak meg, én nem vagyok nő, és ugyanazt gondolom, mint aki azt írta, hogy akit le lehet fizetni abból a célból, hogy mások farkát huzogassa, azt gyakorlatilag bármilyen célból le lehet.

Kérdező, neked mi marad? Milyen intim közelség? Mitől fogod úgy érezni, hogy a barátnőd téged akar, Attól hogy naponta csak 7 férfi farkát veri ki (elvileg), de a tiédbe bele is ül?

Nekem van masszőr ismerősöm. Saját vállalkozással. Senkinek nem kell kivernie, mégis megél belőle.

Mindenesetre azon gondolkodtam, én mint férfi, miylen esetekben nézném el ezt a "munkát", és egyetlen érv sem jutott eszembe. Az bőven kevés, hogy nem "kuka", és közvetlen. Másik sokmillió nő is rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. Na mindegy.

2016. dec. 8. 13:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Prostival is, persze csak úgy hogy ha kapcsolattá alakul a dolog, akkor megígéri, hogy rövid időn belül leáll az "üzlettel"...
2017. febr. 1. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!