Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyannal aki erotikus masszázst vállal?
Igen,fogunk hétvégén. Semmi extra nincs,csak kézi. Kicsit zűrös az anyagi helyzete,azért vállalja ezt is be.
De legalább már tudom,milyen közvetlen,jópofa,nem egy kuka,mindenről lehet vele beszélgetni. Remélem sikeres lesz a randink és komolyabbra tud majd fordulni.
Erre szokták azt mondani:Ne ítélj,amíg nem ismersz.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
"De legalább már tudom,milyen közvetlen,jópofa,nem egy kuka,mindenről lehet vele beszélgetni."
Mint a kvák általában...
Utolsónak meg, én nem vagyok nő, és ugyanazt gondolom, mint aki azt írta, hogy akit le lehet fizetni abból a célból, hogy mások farkát huzogassa, azt gyakorlatilag bármilyen célból le lehet.
Kérdező, neked mi marad? Milyen intim közelség? Mitől fogod úgy érezni, hogy a barátnőd téged akar, Attól hogy naponta csak 7 férfi farkát veri ki (elvileg), de a tiédbe bele is ül?
Nekem van masszőr ismerősöm. Saját vállalkozással. Senkinek nem kell kivernie, mégis megél belőle.
Mindenesetre azon gondolkodtam, én mint férfi, miylen esetekben nézném el ezt a "munkát", és egyetlen érv sem jutott eszembe. Az bőven kevés, hogy nem "kuka", és közvetlen. Másik sokmillió nő is rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!