Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan elítélendő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan elítélendő, ha egy lány erotikus munkát végez? Nem prostitúció. Mit gondoltok, ha egy fiatal nő nem egy lángész, de szép, akkor mégis hogy szerezhetne pénzt?

Figyelt kérdés
Sokan elítélik az erotikus munkát (vetkőzés, tánc), de nem gondolnak bele, hogy m.o.-n egy pályakezdő fiatal nő ezért kap annyi pénzt, hogy kenyéren kívül másra is jusson. Pl. Külön költözés, fodrász, ruha

2017. jan. 31. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:

Mert akkor meg azért szólnának le, mert nem vagyok "önálló".

Pedig szerintem egy nőnek a családjával vagy a párjával a helye. Nem kell elkülönülnie. Megpróbáltam a külön élést és a pénz szerzést -ahogy megy - ,de ez szerintem sincs így rendben.

2017. jan. 31. 19:08
 22/69 A kérdező kommentje:
#20. Igen, egy csomó rendes munka van, amiből egy nő nem tudja eltartani magát.
2017. jan. 31. 19:09
 23/69 anonim ***** válasza:
10%

"ha egy fiatal nő nem egy lángész"

Nem kell lángésznek lenni, elég ha csak egy csepp gógyija van, már talál tisztességes munkát.

2017. jan. 31. 19:21
 24/69 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem webcam munkázol, úgy tippelem. :D Ha nem szégyelled, akkor rajta. Ha lelkifurdád van miatta, akkor ne csináld.
2017. jan. 31. 19:21
 25/69 A kérdező kommentje:
#23 ez tévedés, egy csepp gógyi a tisztességes munkához ugyan elég, de a saját háztartáshoz nem. Netto 130 ezer forintból semmit nem lehet kihozni.
2017. jan. 31. 19:26
 26/69 anonim ***** válasza:
70%
Sokan gyárban dolgoznak olyan 130-150 ezres fizuért+kafetéria (a 150 ezer az már jónak számít gyári munkás fizetést tekintve, persze ebben már van túlóra is, nem is egy hétvége), még is megtudnak élni, persze közel sem olyan jól, mint egy 500k fizetésből pl. Ha okosan tud bánni az ember a pénzzel,akkor megoldható, és nem az,hogy nélkülözni kell, hanem nem kell pl. egy adott ruhát akkor megvenni,amikor a legdrágább. Én is gyári fizetésből nyomom, lakáshitel rezsi kaja, néha ruha, utálok ruhát venni. Vettem magamnak ezt-azt, műszaki cikkeket pl. (fele ajándék utalvány-fele kp) Néha néha belefér "egyéb" szórakozás is. Hó végére pedig változó,hogy mennyi marad, ez ugye függ,hogy mennyi fizetést kaptam előző hónapban, illetve,hogy mennyire szórtam a pénzt.
2017. jan. 31. 19:27
 27/69 A kérdező kommentje:
#24 nincs lelkiismeret furdalásom, mert úgy látom, hogy ezzel lehet önálló életre való pénzt keresni ebben az országban. Csak azt nem értem, hogy ezt mások miért nem látják át.
2017. jan. 31. 19:28
 28/69 anonim ***** válasza:
48%
Mert a legtobb ember szerencsere picit tobbet lat magaban mint mas emberek maszturbacios alanyat.
2017. jan. 31. 19:29
 29/69 A kérdező kommentje:
#28 hiába, ha abból nem lehet a legtöbb embernek a saját lábára állnia. Az, hogy "többet látnak magukban" :DDDDD nem a realitás.
2017. jan. 31. 19:33
 30/69 anonim ***** válasza:
81%
Nezd, csinalj, amit szeretnel, csak ne akard ugy beallitani, mintha ez lenne az egyetlen ut, amibol manapsag elheto korulmenyeket lehet teremteni, mert ez nem igaz. Ez maximum az olyanok szamara igaz, mint te vagy...
2017. jan. 31. 19:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!