Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan elítélendő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan elítélendő, ha egy lány erotikus munkát végez? Nem prostitúció. Mit gondoltok, ha egy fiatal nő nem egy lángész, de szép, akkor mégis hogy szerezhetne pénzt?

Figyelt kérdés
Sokan elítélik az erotikus munkát (vetkőzés, tánc), de nem gondolnak bele, hogy m.o.-n egy pályakezdő fiatal nő ezért kap annyi pénzt, hogy kenyéren kívül másra is jusson. Pl. Külön költözés, fodrász, ruha

2017. jan. 31. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
90%
Hát, nem tudom. Genetikus vagyok és pályakezdő. Nő is. És kapok annyit, hogy ne csak kenyérre jusson. Van egy hiteles lakásom, fodrászhoz is járok, ... Gondolom érted, mire célzok.
2017. jan. 31. 18:19
 12/69 anonim ***** válasza:
4%
Nincs kitartásod.Ha tanulsz akkor lehetsz bármi.De mivel ehhez lusta vagy így nem megy....
2017. jan. 31. 18:21
 13/69 A kérdező kommentje:

#11 Hú, gondolom nem a fővárosban laksz, ha saját lakásod van.

Egyébként szerintem kifejezetten eszes lehetsz, ha genetikus vagy. Az átlag nem az. Örülök, hogy neked bejött, de ez ritka.

2017. jan. 31. 18:23
 14/69 A kérdező kommentje:
#12 nagyon magas a ponthatár a későbbiekben jól fizető szakokon, vagy pedig magas a tandíj. Ezzel sem tudok mit kezdeni.
2017. jan. 31. 18:25
 15/69 anonim ***** válasza:
53%
Tok felesleges kifogasokat keresni, kerdezo. Nem akarsz tanulni, semmi nem erdekel, es az egyetlen erteked a segged vagy a melled - kb. sajat bevallasod szerint is.
2017. jan. 31. 18:32
 16/69 anonim ***** válasza:
88%

"Hát, nem tudom. Genetikus vagyok és pályakezdő. Nő is. És kapok annyit, hogy ne csak kenyérre jusson. Van egy hiteles lakásom, fodrászhoz is járok, ... Gondolom érted, mire célzok."

Én értem, jól lebutáztad a szerencsétlent, miután már ő maga is bevallotta, hogy nem egy észkombájn. Most komolyan, ez mire volt jó? Tanulni lehet, persze, de az intelligenciát nem nagyon lehet növelni, egyesek ha végtelenségig is seggelnének, sosem tudnának megérteni bizonyos témákat.

Ha konstruktív akarsz lenni, akkor javasolj neki pár könnyen elsajátítható szakmát, amivel jobban lehet boldogulni, mesélj külföldi melós sikersztorikat inspirációnak a te ismerettségi körödből, javasolj pl. Duolingo-t idegen nyelv tanulásra, biztasd, hogy küzdjön tovább, stb. Ha magad sikeres intellektuális embernek tartod, vagy segíts, vagy lépj tovább szó nélkül, de ne rúgj bele!

2017. jan. 31. 18:33
 17/69 A kérdező kommentje:
Főiskolán tovább tanultam gimi után, gazdasági végzettségem van, de nem tudok vele sokat keresni.
2017. jan. 31. 18:34
 18/69 anonim ***** válasza:
44%
AZ erotikus munka az esetek 90%-ban prostitucioba megy át (vagy 99%?). Ezért szokták elitélni. No meg az irigység, hogy csak riszálja a fenekét, rázza a mellét és több pénzt keres mint más. Azt neked kell eldöntened, hogy hallgatsz rájuk vagy nem? (Én nem itéllek el akkor sem ha prosti leszel. Szerintem nagyon fontos, hogy legyenek prostik.)
2017. jan. 31. 18:38
 19/69 A kérdező kommentje:

Jobb lenne, ha hazaköltöznék a szüleimhez és ők tartanának el?

Dolgoznék ruha boltban és beleadnék a vacsorába?

2017. jan. 31. 18:40
 20/69 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el, még a prostikat sem, én úgy vagyok ezzel az egésszel,hogy mindenki úgy keresi meg a kenyérre valóját,ahogy tudja, nekem attól nem lesz se több se kevesebb. Beszélgettem egyébként nem egy prostival ilyen témáról,hogy valójában mi szeretett volna, illetve szeretne lenni. Az egyik testnevelés tanárnő, a másik gyermek kardiológus, de ahogy elnézem nem igen jött még nekik össze, mert szoktam még látni a hirdetéseiket. Mindamellett,hogy nem ítélem el az ilyesmi munkát,azt tanácsolom,hogy ha van lehetőséged tanulj ki inkább egy jól fizető szakmát, vagy tanulj valami nyelvet, azzal már jobban lehet boldogulni az életben, pl. ki tudsz menni külföldre is.
2017. jan. 31. 19:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!