Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elítélendő, ha egy lány erotikus munkát végez? Nem prostitúció. Mit gondoltok, ha egy fiatal nő nem egy lángész, de szép, akkor mégis hogy szerezhetne pénzt?
#11 Hú, gondolom nem a fővárosban laksz, ha saját lakásod van.
Egyébként szerintem kifejezetten eszes lehetsz, ha genetikus vagy. Az átlag nem az. Örülök, hogy neked bejött, de ez ritka.
"Hát, nem tudom. Genetikus vagyok és pályakezdő. Nő is. És kapok annyit, hogy ne csak kenyérre jusson. Van egy hiteles lakásom, fodrászhoz is járok, ... Gondolom érted, mire célzok."
Én értem, jól lebutáztad a szerencsétlent, miután már ő maga is bevallotta, hogy nem egy észkombájn. Most komolyan, ez mire volt jó? Tanulni lehet, persze, de az intelligenciát nem nagyon lehet növelni, egyesek ha végtelenségig is seggelnének, sosem tudnának megérteni bizonyos témákat.
Ha konstruktív akarsz lenni, akkor javasolj neki pár könnyen elsajátítható szakmát, amivel jobban lehet boldogulni, mesélj külföldi melós sikersztorikat inspirációnak a te ismerettségi körödből, javasolj pl. Duolingo-t idegen nyelv tanulásra, biztasd, hogy küzdjön tovább, stb. Ha magad sikeres intellektuális embernek tartod, vagy segíts, vagy lépj tovább szó nélkül, de ne rúgj bele!
Jobb lenne, ha hazaköltöznék a szüleimhez és ők tartanának el?
Dolgoznék ruha boltban és beleadnék a vacsorába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!