Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nyomulni kell Tinderen?
Arra akarok kilyukadni, hogy volt már egy pár matchelésem a Tinderen de mindegyik lánynál kb az a helyzet, hogy ráírok először én, bemutatkozunk, megismerkedünk, és sokszor nagyon jól ki is jövünk egymással. Ez folytatódik pár napon keresztül, mindig kedvesen rájuk írok aztán megint megy a beszélgetés.
De szinte az összesnél nekem kell tepernem, ők egyszer sem képesek rám írni, a sokadik beszélgetés után sem. Megértem én hogy szeretik, hogy ha a fiú kezdeményez, na de ha ők ennyi érdeklődést nem mutatnak felém, akkor néha nekem is elmegy a kedvem az egésztől. Gondolom nem csak velem csevegnek, de már olyan is volt, mondta hogy szimpatikusnak talál és szívesen találkozna velem is valamikor, de azért rám írni neki már luxus.
Én gondolom rosszul hogy egy kapcsolat kialakításához két ember kell?
Szerintem ez nem gerinc vagy nem gerinc kérdése, hogy egy vagy több lánnyal beszélgetsz.
Én a tindert nem chatnek használtam, ha kaptam üzenetet válaszoltam, és én is krédeztem, és utána válaszolt a másik stb. de ritkán volt hogy real time ment a beszélgetés, arra ott volt a fb. Tény, hogy ott meghagytam, hogy a srác nem kezdeményezzen, és ha 1 napig nem keresett, akkor írtam én rá. Ez azért volt, mert nekem ez az ismerkedési tempóm, és korábbi tapasztalatok is azt mutatták, hogyha azonnal kimutatom az érdeklődésem azzal hogy én is keresem, a pasik könnyebben lekopnak.
Én a helyedben pár nap beszélgetés után elhívnám randira, az adott hétre. Ha nem jó neki, és nem ajánl fel másik napot, akkor hagynám a fenébe, ha érdekled, akkor ő fog keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!