Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tényleg ilyen nagy forgalmatok van tinderen is?
Mi az, hogy Tinderen "is"? Attól, hogy csomóan húzzák el jobbra a fotóját, mert meg akarják dugni, az nem azt jelenti, hogy máshol, ahol komolyabb töltetű az ismerkedés, szintén ennyien mennek oda hozzá.
Amúgy meg ez az oké, végeztünk, törölhetlek elég alpári, tahó belsőre vall, alacsony érzelmi intelligenciával.
Ez a baj talán hogy túl komolyan veszed úgy, mielőtt lenne egy kapcsolatotok már megsértődsz, ez hidd el érződik. Nem válaszol, és nagyon szimpi, akkor írsz neki még egyszer, ha arra sem, leírod, lépsz tovább, ennyi.
HIdd el ez mindkét nemnél odavissza így működik. Nekem eddig egy férfi vette a fáradtságot hoyg megmondja, miután én írtam neki hogy mi a helyzet, hogy jelenleg több lánnyal is ismerkedik, és sajnos nem lesz rám ideje...
Biztosan túltolod egy kicsit ezt az ismerkedés dolgot... Nekem is volt olyan, hogy nem válaszoltam valakinek, mert annyira érződött, hogy teljesen rápörgött a témára. Ami igazából a semmi volt, hiszen neten keresztül alig ismert. Valahogy mindig többet beszélt, mint amennyit én ismeretlenül toleráltam neki.
Úgyhogy az a tanácsom, hogy érdemes egy kicsit lazábban venni az egészet, nem számonkérni, nem sértődni meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!