Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben felesleges "nyomulni" ugye?
Szalagavató táncnhoz kevés volt az osztályban a fiúk létszáma, így én egy évvel fiatalabb fiúval táncoltam akit azelőtt nem ismertem,de a táncpróbák során nagyon megkedveltem.
Írogattunk egymásnak facebookon és a koránál sokkal érettebb értelmesebb srác, én 18-éves vagyok és még pont azért nem jártam senkivel mert nem találtam olyat mint ő.
Persze rólam ezt nem tudják az osztályban sem, mert határozott személyiség vagyok, nem egy "szűzike viselkedéssel".
Lényeg a szalagavató elmúlt, szépen megköszöntem a srác helytállását - ő is, hogy örül, hogy meg ismert....
-és azóta nagy a csend. ...
Kérdésem az lenne, hogy ezek szerint nem tetszhettem eléggé a fiúnak? Mert ráírogatni, nyomulni-zaklatni semmiképp nem szeretnén....
Isten ments hogy ráírj!! Még végén tennél valamit a boldogságodért.
Értem én, hogy nem akarsz nyomulni, de egy "mizu?" még csak belefér.
Kedvesek vagytok, köszönöm.
Az biztos, hogy visszaír és nagyon illedelmes lesz...
Valahogy úgy érzem, hogy évekig folyik majd a kimért ,kedves-mosoly jeles levélváltások sora,de ebből randi például.... Hm...
Ùgy reméltem, hogy ő keres majd....
Hát ha a fiú is úgy érez mint te akkor el kerülgetitek még egymást egy darabig!
Ítt a suli szünet, nézz ki egy mozi filmet, kérdezz rá látta-e? Mert te megnéznéd csak a barátnőd épp nem ér rá....
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!