Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Hol van már az udvarlás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hol van már az udvarlás?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre h egyes fiúknak (tisztelet a kivételnek) már a lányoknak kell udvarolni. Ez elég szomorú...persze nem mondom h lány nem kezdeményezhet, de én úgy gondolom h a fiúnak kell meghódítani a lányt. Ti mit gondoltok? (fiúk, lányok is írhatnak)
2010. máj. 4. 20:03
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az udvarlás a legjobb rész:D jó látni hogy örül a lány annak amit teszünk, és ez okot ad arra hogy folytassam.sosem unom magam, mindig agyalok a következő dolgon amivel udvarolhatok:D ha nem örül neki akkor nem szaladok utána. és kár hogy tényleg eltűnt ez a szokás, de azok a lányok szerencsére nagyon vevők rá akikkel érdemes is foglalkozni (nem a lesz**lak a disco wcben)
2010. máj. 5. 15:30
 32/40 A kérdező kommentje:
De jó!:D Jó tudni h vannak még ilyen udvarias, rendes srácok:)
2010. máj. 6. 09:23
 33/40 anonim ***** válasza:
Nehéz az élet ha fiú vagy. Egy csaj ha kiáll egy forgalmas helyre, akkor 1 óra alatt 500 an bámulják meg, ha a pasi áll ki ugyan így akkor örülhet ha 5 megnézi.
2010. máj. 6. 15:01
 34/40 anonim válasza:
76%
Sztem igaza van..én is ki vagyok akadva nagyon..De vannak más lányok,akik nem lotyók,pl én,és még páran.Valószínű ezért nincs még mindig barátom,mert elvárom,hogy a fiú kezdeményezzen,és nem találtam még olyat,aki kezdeményezett volna.Szval nem minden lány olyan...Ezek a lányok csak max egy körre jók,azt szevasz.Vagy ha pl találok vkit,annak nem jövök be,mert neki az ilyen fajta lányok jönnek be.A szerelem a legbonyolultabb a világon sztem....:S
2010. máj. 7. 19:20
 35/40 A kérdező kommentje:
Eddig ez volt az 1ik legértelmesebb válasz:) és ezzel teljesen én is így vagyok.
2010. máj. 7. 19:31
 36/40 anonim válasza:
56%
Hát igen....mennyire hasonlít a véleményünk:P
2010. máj. 7. 19:34
 37/40 A kérdező kommentje:
Ebbe az lenne a poén, ha még ismernénk is egymást:D
2010. máj. 7. 19:35
 38/40 anonim ***** válasza:
54%

19:20 0%-ban hasznos:

".De vannak más lányok,akik nem lotyók,pl én,és még páran.Valószínű ezért nincs még mindig barátom,mert elvárom,hogy a fiú kezdeményezzen,és nem találtam még olyat,aki kezdeményezett volna"

Én is így vagyok vele, ha két férfi is tetszett, mindegyik félénk volt, és én meg nem kezdeményezek, mert rettegek!

20-onéves aggszűzként élem az életem...

26.L

2010. máj. 7. 20:16
 39/40 anonim ***** válasza:

Én udvaroltam. Be vallottam egy lánynak, mit akarok. Olyanokat irtam pl. hogy "igen, azért jöttem ide váratlanul eléd, mert valami szépet akartam aznap látni" vagy "igen, tudom idegesitő, de azért nyomulok ennyire, mert egy gyönyörű lány vagy, és ilyen másoknak is kell" vagyhogy "nem mindennap találkozok ilyen lánnyal, azért vagyok ideges vagy magabizonytalan"

a válasz? SEMMI!! Azt hittem különb vagyok, mert bennem vannak romantikus érzelmek, és kimutatom, és ezzel le lehet venni egy leányzót a lábáról - DE NEM SIKERÜLT!

Na, ezért nincs udvarlás. Mert mindig az ilyen egy éjszakás, falú csődörje pasiké a világ! A másik meg csak azért mert picit szerényebb mint ezek - már nem kell nektek, nőknek!

2010. júl. 22. 02:12
 40/40 anonim ***** válasza:

Nos én 2 lánynál is bebuktam ezt az udvarlás dolgot. Az első után 2-3 évig nem is mertem lányok után közeledni. Elég nagy csalódás ért. A másodiknál is udvaroltam, de ott is csak a pofára esés maradt. Én úgy gondolom a legtöbb lány nem veszi figyelembe és nem tiszteli egy férfinél azt ha udvarol neki. Inkább úgy gondolják ha bejön akkor oké, ha nem akkor nem... (tisztelet a kevés kivételnek)

Szerencsére már egy hónapja ismerek egy lányt, egy hete személyesen is találkozgatunk, és neki is udvarlok rendesen, de úgy érzem most megéri, mert minden apró igyekezetemet észre veszi, legyen az akár egy tábla csoki, egy szál virág vagy hogy percenként mondom neki, hogy milyen gyönyörű... Bár félénk, még nem volt fiúval, de ez nem zavar, tudom, hogy nekem kell meghódítanom őt és nem fordítva. Odáig már eljutottunk, hogy felhúztuk egymást rendesen, mármint szexuálisan, de kicsit még fél, és szeretné nyugodt körülmények között. Inkább hazavezetek a kocsival remegő lábakkal, mert megértem őt és sokáig vele szeretnék lenni, nem szeretném, ha ilyenen elbukjon a kapcsolatunk. És udvarolni, kedveskedni addig fogok neki amíg ez nem zavarja, függetlenül attól, hogy már együtt vagyunk. Ez az én véleményem...

2011. jan. 17. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!