Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Hol van már az udvarlás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hol van már az udvarlás?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre h egyes fiúknak (tisztelet a kivételnek) már a lányoknak kell udvarolni. Ez elég szomorú...persze nem mondom h lány nem kezdeményezhet, de én úgy gondolom h a fiúnak kell meghódítani a lányt. Ti mit gondoltok? (fiúk, lányok is írhatnak)
2010. máj. 4. 20:03
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
2010. máj. 4. 20:49
 22/40 A kérdező kommentje:
Hmm...mint írtam kezdem érteni h miért, de azért nem minden lány ilyen, és hát a fiúk (tisztelet kivétel) se különbek. Csak nem tudom manapság hol lehet ilyen pasit ,,normálisat" (na és persze lányra is igaz) találni.
2010. máj. 4. 20:58
 23/40 anonim ***** válasza:
68%

Gondolj csak bele:A tinilányok 90%-a rendszeres szexuális életet él,rendszeresen váltogatja a pasikat,akikkel nem is szerelemből van,hanem csak a szexért...Ezek után ki akarna ilyen prostipalántáknak udvarolni?!

Kedves kérdező,ha te nem ilyen vagy,nagyon örülnék neki,de bizonyítsd is be!

2010. máj. 4. 21:06
 24/40 anonim ***** válasza:
90%
Miért udvaroljunk ha utána meg csak jot röhögtök rajtunk a barátnőitekkel h mire vetemedett ez a fiu? Nem is tudom van-e még olyan lány aki örülne egy csokor virágnak a barátjátol vagy h a srác bokol neki és szereti tiszta szivéből.. ma már sajnos csak azért vannak inkább a másikkal h fel lehessen vágni valakivel, ezért választanak a bunkobb kategoriábol, mert az feltűnőbb, menőbb! Szerintem mindennél többet ér ha 2 ember szereti egymást tiszta szivből, de a mai fiatalok többsége ezt nem látja át..
2010. máj. 4. 21:10
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Mint ahogy azt előttem többen is mondták: mert többször is pofára estem. A legszebb, amikor egy lánynak elkezdek udvarolni, többször találkozunk, végül bevallom neki az érzelmeimet, de ő elhajt, hogy nem tetszem neki, stb. Eltelik egy-két hét, és (mivel pl. egy suliba járok a lánnyal) látom, hogy valami elbaszott diszkós selyemfiúra nyáladzik, az meg egy kb. Jó a segged, kő kóla? szintű beszólással leveszi a lábáról...

Na ezért. Én pedig csakazért sem leszek tajparaszt bunkó szarember, inkább maradok szingli.

18/f

2010. máj. 4. 21:16
 26/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom h bizonyítsam be, de én nem vok ilyen...még nem is volt barátom pedig nemsokára 16 leszek. Ezeket a lányokat én is nagyon elítélem... és én nagyon örülök a kedvességnek, udvariasságnak:)
2010. máj. 4. 21:20
 27/40 A kérdező kommentje:
Az előttem szólót nagyon becsülöm:) maradj is ilyen:))
2010. máj. 4. 21:23
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mind arany ami fénylik. Én minden csajnak udvarolok aki nekem megtetszik és van is rá igény rendesen. Olvadnak mint a jég ha figyelmet kapnak vagy a megszokottól több törődést. Ne gondoljátok hogy az az álompasi aki optimálisnak látszik mert könnyen egy háremben találhatjátok magatokat. Én élvezem hogy vannak még érzelmes csajok és próbálok mértéket tartani.
2010. máj. 4. 21:24
 29/40 anonim ***** válasza:
75%
Ma már rohadtul nem éri meg udvarolni,ennyi.
2010. máj. 4. 22:32
 30/40 anonim ***** válasza:
60%
Az udvarlás olyan mint egy kapukulcs a nő szívéhez. Ha rossz a zár vagy rossz kulcsot használsz az nem azt jelenti, hogy örökre küszöbön kívül maradsz. Egy jó kulccsal sok kapun be lehet menni :-))
2010. máj. 4. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!