Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Hol van már az udvarlás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hol van már az udvarlás?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre h egyes fiúknak (tisztelet a kivételnek) már a lányoknak kell udvarolni. Ez elég szomorú...persze nem mondom h lány nem kezdeményezhet, de én úgy gondolom h a fiúnak kell meghódítani a lányt. Ti mit gondoltok? (fiúk, lányok is írhatnak)
2010. máj. 4. 20:03
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig harmadik vagyok, ha eszembe jutott már leírom... A buktató ott van, hogy tegyük fel udvarolsz a lánynak eljön a nagy pillanat, te neked görcsben áll a hasad, hogy elhívd valahova, esetleg bevallod neki stb... erre jön, nem tetszel, nem tudom hogy elmenjek e stb... aztán mondja nem tetszel, nekem a sanyi tetszik a szomszédból... Ilyenkor hirtelen azért megrándul az öklöd, hogy jó van Sanyi, elgondolkozol, ki a fene lehet az a Sanyi, és amikor sejted ki az nevetsz egyet, hogy ez a looser hogy jobb nálad? (na most félreértés ne essék én nem szoktam le looserezni senkit , de vannak kivételek, na ez a Sanyi csak a kivételekbe eshet...értsd amire én azt mondom, hogy kivétel arra még legalább 50 ember azt mondja, hogy kivétel)
2010. máj. 4. 20:17
 12/40 anonim ***** válasza:
68%

Jogos.Minek udvaroljanak a r.bancoknak?!Sajnos manapság egyre több r.banc van,főleg a fiatalok körében.

Ugyan minek,hogyan udvaroljanak,amikor egyes lányok épphogy elkezdtek nővé válni,már szexuális életet élnek.

Persze van egy másik tábor,de azok,vagyis mi kevesen vagyunk.Hiszen itt vagyunk mi is,de jóval kevesebben.

Igaza van a "ma 20:07"-es válaszolónak.

Csak itt jön az a bökkenő,hogy rengeteg fiú bu.nkó,paraszt.Na most akkor ha egy normális srác megismer egy csajt udvarol neki,rendes vele,de a csaj kikosarazza akkor persze,hogy utána már nem fog udvarolni a fiú.Ez pedig talán nekünk,normális lányoknak néha rosszul esik,de a fiúk sem tudhatják rögtön,hogy ki a r.banc és ki normális.Hiszen a normális lányok is sminkelnek,hordanak szoknyát,dekoltált felsőt,tehát első ránézésből nem igazán lehet megállapítani,hogy normális vagy r.banc a csaj.

2010. máj. 4. 20:17
 13/40 anonim ***** válasza:
77%
Az ideíró 14 éves lányok terhességtől paráznak,20 éves korukig szájukra veszik az egész falut. Ezeknek udvarolni?!?!?!?!?!?!
2010. máj. 4. 20:22
 14/40 anonim ***** válasza:
65%

Én egy olyan lány vagyok, aki későn kezdte a szexet (20 felett), nem vagyok csúnya sem. Csak éppen arra nem lehet rávenni, hogy odamenjek a nekem tetsző ffihoz és elhívjam randira. Sajnos erre képtelen vagyok.

Két eset volt eddig:

2-3 férfi nagyon is tetszett, és én is nekik, de soha sem lett semmi belőle, mert igazán nem hívtak el..stb. hogy pl. meg akarnak ismerni.

És később sem próbálkoztak, pedig kedves voltam, mosolyogtam, odamentem hozzájuk.

Azok a fiúk, akik nem jöttek be, nem adtam semmiféle jelet, elkezdtek udvarolni, nyomulni, és ha NEMET mondtam nekik, megértettk, de egy idő után újra megkérdezték, hogy még mindig "nem"? És még mindig hívnak és próbálkoznak....

Na akkor ez mi:S

2010. máj. 4. 20:27
 15/40 anonim ***** válasza:
55%
Ez kérem az, hogy akkor vess magadra... akik neked tetszenek nekik te nem tetszel, te meg elhajtassz mindnekit... az ilyen meg is érdemli az ilyen ne sírjon.
2010. máj. 4. 20:30
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

A férfinek az egyik legnagyobb élmény lehet az életében,ha udvarlással sikerül elnyernie a szerelme szívét!Azt a nőt általában meg is becsüli!

A lányokat sem értem!Nem hiányzik a természetből fakadó hiúságuknak,hogy csupán a szépséggel,kellemmel,kedvességgel,bájjal "győzzék" le a férfit?Nem kell nekik a szerelmes férfi odaadó szeretete,és hogy viszonozhassák ezt!

Nagyon szomorú,óriási dolgokról maradhatnak le!

Talán túl régimódi lennék?Az én tinikoromban is voltak hasonló "könnyű felfogású" csajok,de azonnal megváltoztak mikor látták hogy a "normálisabbak" célba érnek egy-egy srác oldalán!

Én csak az írásaitokból szűröm le ezeket a számomra ferde dolgokat,erre reagálok(udvarolnom már nem kell,meg van az életem "sárkánya" :D)!Az általánosításért bocsánat,akinek nem inge,ne vegye magára!

Sziasztok!Minden jót! F35

2010. máj. 4. 20:35
 17/40 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) az előttem szólóval teljesen egyetértek és még másokkal is:) én csak annyit szólnék még hozzá h: Nem fogok udvarolni 1 fiúnak se, ez még mindig a fiúk szerepe. De am fiúk nektek is igazatok van, most már érthetőbb h miért van ez.
2010. máj. 4. 20:40
 18/40 A kérdező kommentje:
bocsi, nem az előttem (hmm) hanem az az előttivel értek egyet :D
2010. máj. 4. 20:40
 19/40 A kérdező kommentje:
Jaj mégegyszer bocs, most már én is összezavarodtam :/ rossz oldalt néztem (az elsőt)
2010. máj. 4. 20:42
 20/40 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,ezt a kérdést nézd meg,és érteni fogod, miért nem udvarlunk nektek:Főleg a válaszokat nézd!Le fogsz döbbenni... http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2010. máj. 4. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!