Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti mikor viselkedtek így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mikor viselkedtek így?

Figyelt kérdés

(Egyszer már feltettem a kérdést de csak pár választ kaptam rá)

Szóval nagyon régóta jóban vagyok egy sráccal, (19) körülbelül másfél éve kavartunk is egyszer-kétszer de nem történt semmi komoly. Volt már esélye nem is egyszer arra, hogy meghúzzon de nem történt semmi, viszont egy barát azért nem pont így szokott viselkedni. Sokszor lógunk, bulizunk együtt volt már hogy órákat átbeszélgettünk, de most nem ez a lényeg.

Gondolok én arra, hogy kérés nélkül elém jön (4 km-er lakik tőlem) és még húsz percet fagyoskodik is,

Állandóan keresi a fizikai kontaktust

Megölel, megpuszil ha teheti

Megfogja kezemet, (utcán, kettesben, meg a haverjai előtt is)

Szóval eleget csalódtam már ahhoz, hogy ne ábrándozzak, de ő egy olyan ember akit szívesen tudnék magam mellett :) Régebben nem kereste ennyire a fizikai kontaktust se.

2011. nov. 4. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy akar-e tőled valamit, vagy nyomulj rá!

Valamikor a férfiak félősebbek és azt várják, hogy a lány kezdeményezzen 20/F

2011. nov. 4. 15:15
 2/6 anonim válasza:
Mondjad neki szószerint hogy akarok veled szexet! az a legjobb:)
2011. nov. 4. 15:30
 3/6 A kérdező kommentje:
ilyen lányt a sarkon találsz tesa :D
2011. nov. 4. 15:35
 4/6 sztbali ***** válasza:
Többet akar. Ha tényleg akarsz vele kontaktust akkor vágj bele.
2011. nov. 4. 15:49
 5/6 anonim válasza:
Soha, így a barátnőmmel viselkedem :)
2011. nov. 4. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, nem csak lefeküdni akar veled hanem tetszesz neki vagy beléd szeretett csak nem mer kezdeményezni mert fél, hogy ez tönkre tenné a barátságotokat. Ha van olyan jó a kapcsolatotok akkor ezt meg kéne beszéljétek, akár kezdeményezd a beszélgetést te s madj ö elmondja amit akar......
2011. nov. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!