Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz szerinted a mai világban, miszerint a fiúk dolga az udvarlás?
Szerintem pedig teljesen igaz, ennek nem kéne megváltoznia.
16/F
19:40
Ugyanezt tudom elmondani én is... Természetesen vannak helyes lányok, csak nagyon kevesen. :( Az udvarlás nagyon szép dolog volt nekem, egészen addig, amíg egy tahó le nem nyúlta a lányt, akivel elmentem 3-szor randira. Jött a srác, bunkón viselkedett vele, taperolta, megfogta a seggét és már jártak is, engem meg dobott, mondván hogy velünk ez nem működhet... És már nagyon sokszor küldtek el bunkón, lekezelően. Nem értem, mi történt a lányokkal, miért lettek ilyenek. :( (Azért sok a bunkó fiú is rendesen.) Mégis hogyan legyen önbizalma szerencsétlen srácoknak, ha ezt kapják cserébe a fáradozásért???
szerintem igenis a fiúk dolga! csak sajnos ez nagyon megváltozott, egyrészt azért, mert a csajok egyre lazább erkölcsűek, kínálgatják magukat, másrészt tényleg nagyon bunkók.
akárkiről van szó, ha normálisan közeledik, én mindig kedvesen utasítom vissza.
egyébként 2 hónapja ismerkedünk egy sráccal, az elejétől kedzve egyértelmű, hogy nagyon bejövünk egymásnak, de ő nagyon félénk. ezerszer elkaphattam már volna, hogy héé, te bejössz nekem, vagy simán lesmárolhattam volna, de nem. vártam türelemmel, és kezd beérni a gyümölcse:)
bízom benne, hogy a zsák megtalálja a foltját.
22:35
Drukkolok hogy a srác összekapja magát és elhívjon. :D Ha nekem is sikerült elhívni egy lányt randira, akkor neki is fog, csak hinnie kell magában. :) Szerencsés, hogy egy ilyen lány várja hogy a srác elhívja! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!