Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire igaz szerinted a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz szerinted a mai világban, miszerint a fiúk dolga az udvarlás?

Figyelt kérdés
Szerintetk mennyire igaz ez manapság?
2010. szept. 13. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos egyre kevésbé...
2010. szept. 13. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig teljesen igaz, ennek nem kéne megváltoznia.

16/F

2010. szept. 13. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen igaz, de a tökömnek sincs kedve, mert annyi abberált idióta Nőnél próbálkoztam már, hogy nemnagyon hiszek a normális Nő létezésében.
2010. szept. 13. 19:40
 4/6 A kérdező kommentje:

19:40

Ugyanezt tudom elmondani én is... Természetesen vannak helyes lányok, csak nagyon kevesen. :( Az udvarlás nagyon szép dolog volt nekem, egészen addig, amíg egy tahó le nem nyúlta a lányt, akivel elmentem 3-szor randira. Jött a srác, bunkón viselkedett vele, taperolta, megfogta a seggét és már jártak is, engem meg dobott, mondván hogy velünk ez nem működhet... És már nagyon sokszor küldtek el bunkón, lekezelően. Nem értem, mi történt a lányokkal, miért lettek ilyenek. :( (Azért sok a bunkó fiú is rendesen.) Mégis hogyan legyen önbizalma szerencsétlen srácoknak, ha ezt kapják cserébe a fáradozásért???

2010. szept. 13. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem igenis a fiúk dolga! csak sajnos ez nagyon megváltozott, egyrészt azért, mert a csajok egyre lazább erkölcsűek, kínálgatják magukat, másrészt tényleg nagyon bunkók.

akárkiről van szó, ha normálisan közeledik, én mindig kedvesen utasítom vissza.

egyébként 2 hónapja ismerkedünk egy sráccal, az elejétől kedzve egyértelmű, hogy nagyon bejövünk egymásnak, de ő nagyon félénk. ezerszer elkaphattam már volna, hogy héé, te bejössz nekem, vagy simán lesmárolhattam volna, de nem. vártam türelemmel, és kezd beérni a gyümölcse:)

bízom benne, hogy a zsák megtalálja a foltját.

2010. szept. 13. 22:35
 6/6 A kérdező kommentje:

22:35

Drukkolok hogy a srác összekapja magát és elhívjon. :D Ha nekem is sikerült elhívni egy lányt randira, akkor neki is fog, csak hinnie kell magában. :) Szerencsés, hogy egy ilyen lány várja hogy a srác elhívja! :)

2010. szept. 14. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!