Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kulombseg az UDVARLAS es a NYOMULAS kozott?
Udvarláskor megtiszteli a nőt a fiú, előzékeny vele, a kedvében jár, sosem erőszakos.
A nyomulás ennek egyik durva formája.
A nyomulás is bejöhet valakinek (aki csak kalandra, vagy flörte nyitott). Ha kitartóan nyomulsz, akkor ez nagyon könnyen zaklatásá válhat.
Az udvarlás sokkal gyengédebb dolog, és inkább az érzelmekre hat, hajt, semmint a szexre. Felelőségteljesebb...
ha hasznos a válaszom, akkor pontozd fel lécci! :)
Egyszeruen nem tudom eldonteni, hogy nyomult a srac vag udvarolt....
Az tortent, hogy egy bulin elkezdett nekem bokolgatni, hogy milyen keves ilyen csaj van, mint en; azt ecsetelte, hogy tudom, hogy mire buknak a ferfiak, megdicserte a ruhamat, hogy az ilyen ruhakra buknak a pasik; enekelt nekem, megfogta a hajamat, a karjaimat simogatta, a kezet a csilomre tette, kozel hajolt hozzam.
9:34, óriási zöld kezecske ment :)
Az udvarlásnál szerintem az a jó, hogy a férfi meghagyja a döntési lehetőséget a nőnek, hogy elfogadja-e a közeledést. Vagyis mindaddig nem lépi át az intim zónát (nem fogdos, nem hajol az arcomba stb.) amíg nem egyértelmű, hogy ez nekem is kívánatos. Épp ezért ilyen pasinál az udvarlás észlelése után dönteni kell, tetszik-e, ha igen, akkor viszont nekem is meg kell tenni azt a lépést felé. (És ezzel már meg is indultunk egy kiegyensúlyozott, kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolat irányába.)
A nyomulásnál meg kb. lesz@rja, hogy mit gondol a másik, az van, amit ő akar. Tapasztalatom szerint az ilyen pasi a kapcsolatban is így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!