Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ha randiztok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha randiztok egy nővel felajánljátok hogy elmentek érte kocsival?

Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 13:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Én az első randi előtt nem szeretném megmondani, hogy hol lakom, és idegen autóba sem ülök be.
2016. dec. 23. 14:27
 12/19 anonim ***** válasza:

pontosan miért baj ha tudják hol lakik valaki ?

vannak házak, a házakban laknak nők. Ez ilyen tényszerű dolog, innentől nem értem az egészet.

2016. dec. 23. 17:19
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

Biztos hogy nem! nem fogom hozzászoktatni a hátsóját az ingyen fuvarhoz, benzint se ingyen adják!

Amúgy is, dolgozzon meg ő is a kapcsolatért ne csak én!

Azt se mondom el az elején neki, hogy autóm van, vagy hogy tudok e vezetni.

2016. dec. 23. 17:27
 14/19 anonim ***** válasza:
24%
Nem! Ezért se keresek a lakóhelyemtől 50-100 km-re lányokat! Van neki is pici lába, meg van tömegközlekedés is. Esetleg a 2.3. randinál amikor leszáll a vonatról egy szál rózsával várnám..
2016. dec. 23. 17:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Érte menni- elég hülyén hangzik. Hogy utána felajánlom, hogy elviszem, ameddig akarja, az szerintem tök OK dolog.
2016. dec. 23. 20:01
 16/19 mikeXxX ***** válasza:
100%
Most komolyan 2-3 ezer forinton spórolsz ? Akkor mégis hová viszed randizni a mekibe és kuponnal fizetsz ? Néha megértem miért csodálkoznak itt a nők egy két emberen !
2016. dec. 23. 22:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem a barátom az elején még nem jött el értem kocsival, de pár randi után már igen, és örültem neki, főleg, amikor rossz idő volt, pl esett az eső. Első alkalommal szerintem nem kell, a többi alkalommal is elég akkor, ha te amúgy is kocsival mennél a randira.
2016. dec. 24. 01:31
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Én nagyon szívesen elmegyek egy nőért autóval, meg utána is elviszem, ahová szeretné. De nagyon örülök, amikor azt mondja, hogy "inkább találkozzunk ott", mert akkor nem kell a dugóban állnom (Budapest, délután ötkor? Csízesz!), és akkor utána már könnyebb közlekedni.

Azért teszem ezt, mert:

- Van autóm,

- Szeretek vezetni,

- Így csinosabban tud öltözni, a hideg + szar idő ellenére

Ugyanakkor!

Az autó EGYÁLTALÁN NEM ALAP, tehát nem gondolom, hogy a nőnek joga van elvárni; amúgy neki is lehetne autója. A férfi nem feltétlen szeret vezetni, tehát ez se alap. Hideg ellen tessenek felöltözni szépen, és a szar idő ellen is lehet védekezni, tehát teljesen normális lenne azt mondani, hogy gyere oda édesrózsám, ahogy tudsz.

Szóval tökre megértem, ha valaki nem megy el a nőért.

2016. dec. 24. 15:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Én szívesen elmegyek érte. csak aztán ne legyen az, hogy hogy csak fuvarozgatni kellek neki, mert attól azért minden pasi kiburul.
2016. dec. 24. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!